AJIM19 - Clara Gorrias Quartet

AJIM19 - Clara Gorrias Quartet

Eintrittskarten ansehen
AJIM19 - Clara Gorrias Quartet

AJIM19 - Clara Gorrias Quartet

Casa des Poble. Carrer de sa Casa des Poble 07190 Esporles Illes Balears. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

AJIM19-Alternatilla Jazz In Mallorca 2019

Casa des Poble, Esporles.
28 de novembre de 2019, a les 20.30 h.
Entrada anticipada: 10,00€
Entrada a taquilla: 15,00 €.


CLARA GORRIAS QUARTET

Clara Gorrias quartet, veu.
Antoni Saigi, piano.
Marc Cuevas, contrabaix.
Andreu Moreno, bateria


CAT.

La mar fa riure i fa plorar és el títol de l’àlbum debut de la cantant menorquina Clara Gorrias, un disc amb cançons pròpies i temes populars de Menorca arranjats en clau de jazz per la mateixa cantant. Amb 24 anys, la jove artista de Ciutadella acumula una carrera musical de 10 anys, liderant projectes de jazz nascuts tant a Menorca com a Barcelona i girant per la Península amb vàries formacions. Aquest bagatge li serveix per ara encapçalar un projecte en el que, explorant el seu talent, ens ensenya el seu gran potencial signant un excel·lent disc de presentació.

La mar, la música d’arrel i el jazz són els tres elements que vertebren el disc. La mar, omnipresent en el dia a dia de qualsevol illenc, esdevé la guia a seguir i la inspiració necessària per a les seves composicions, alhora que també exerceix de pont entre el jazz i la música d’arrel illenca. Una serena i mesurada combinació que ha donat com a resultat 10 cançons, les que s’inclouen a La mar fa riure i fa plorar, cançons que conformen un personal àlbum amb sonoritat folk jazz i aires de llegenda i mística.

Clara Gorrias és llicenciada en Cant Jazz per L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i professora al Taller de Músics de Barcelona, i s’ha rodejat d’un grup de músics brillants i experimentats amb els que ha enregistrat aquesta joia musical tocant tots a l’hora en una mateixa sala, facilitant l’espontaneïtat, la improvisació, posant el temps en un segon pla.


CAST.

La mar fa riure i fa plorar (El mar te hace reir y te hace llorar) es el título del álbum debut de la cantante menorquina Clara Gorrias, un disco con canciones propias y temas populares de Menorca con arreglos en clave de jazz hechos por la misma cantante. Con 24 años, la joven artista de Ciutadella acumula una carrera musical de 10 años, liderando proyectos de jazz nacidos tanto en Menorca com en Barcelona y girando por la Península con varias formaciones. Este bagage le sirve para ahora encabezar un proyecto en el que, explorando su talento, nos enseña su gran potencial firmando un excelente disco de presentación.

El mar, la música de raíz y el jazz son los tres elementos que vertebran el disco. El mar, omnipresente en el día a día de cualquier isleño, se convierte la guia a seguir y la inspiración necesaria para sus composiciones, al mismo tiempo que también ejerce de puente entre el jazz y la música popular menorquina. Una serena y mesurada combinación que ha dado como resultado 10 cancones, las que se incluyen en La mar fa riure i fa plorar, canciones que conforman un personal álbum con sonoridad folk, jazz y aires de leyenda y mística.

Clara Gorrias es licenciada en Cant Jazz por L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) y profesora en el Taller de Músics de Barcelona, y se ha rodeado de un grup de músicos brillantes y experimentados con los que ha grabado esta joya musical tocando todos al mosmo tiempo en una misma sala, facilitando la espontaneïdad, la improvisación, poniendo el tiempo en un segundo plano.


In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

2 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 28/11/2019
Veu increïble
Bons músics, bona interpretació, cançons pròximes amb amb originals versions...perfecta
Rita
29/11/2019
bestätigte BewertungWar dabei am 28/11/2019
Flors de baladre
Les flors de baladre, banyades per la serena de la nit, que cau menuda, manifiesten, amb la seva simplicitat i senzillesa que la bellessa no necesita ser sofisticada...Com ahir el concert. Una banda s Mehr lesen bria, en la seva expressió musical, que acompanya, però no apaga la cantant, que crea l'espai adequat per a que la veu es manifesti amb tota la seva força i bellessa, una banda que no tapa sinò que realça una veu de vellut, delicada, que t'acarona, que te embolcalla en un univers musical que camina entre dos referents aparentment distanciats: la música tradicional tan primal, tan primitiva i el món modern amb la seva millor música -amb el permís de la música clàssica, que mai deixarà de ser el referent primordial, clar! - amb uns arranjaments encints d' harmonies jazzístiques que et transporten a la cara més enllumenada del planeta jazz. Un autèntic gaudi, un autèntica delícia. Una concert de, gairebé, quatre estrelles. Ben equalitzat, en general, amb la dificultad que implica equalitzar aquests espais de sonoritat pèssima. Un concert que no fa altra cosa que revaloritzar el paper de la organització que ho fa possible, ALTERNATILLA, sí, amb majúscules. Un festival que eleva el nivell cultural i musical d'aquesta illa a nivells estratosfèrics i que encara la gent que estima la música de per aquí, no ha descobert, o , més ben dit, ben poca ho ha fet...increïblement En fi, som afortunats, som afortunades, les persones que ens servim de la feina ben feta que ens acosta i proporciona aquest festival, que ja és un referent, encara que l'assistència als concerts s'entesta obstinadament en manifestar el contrari. Llarga vida a Alternatilla , per molts d'anys !!!
Miquel Dolores
29/11/2019

Teilen!

Veranstaltet von

Alternatilla Associació Cultural

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren