abonament · SONS DE NIT '18 · x 10 concerts

Claustre de Sant Domingo Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

10 concerts SONS DE NIT ’18 a Pollença, Llucmajor i Palma.

més info a fonart.com


· abonament per 10 concerts 80€ : 

· 21 juny  BRUUT! _ claustre de Sant Domingo, Pollença

· 28 juny  DAMIÀ TIMONER _ església de la Mare de Déu del Carme, Port de Pollença

· 05 juliol  JEREZ TEXAS _ claustre de Sant Domingo, Pollença

· 12 juliol  HI HATS _ claustre de Sant Domingo, Pollença

· 19 juliol  ALA.NI _ claustre de Sant Domingo, Pollença

· 29 juliol  STÉPHANIE CADEL ET LA CARAVANE _ claustre de Sant Bonaventura, Llucmajor

· 10 agost NES _ castell de Bellver, Palma

· 17 agost ANDREA MOTIS _ castell de Bellver, Palma

· 24 agost STERLIN interpreta Leonard Cohen _ claustre de Sant Bonaventura, Llucmajor

· 30 agost LUNA _ claustre de Sant Domingo, Pollença


· Sons de Nit:  Un cicle de música en directe, amb caràcter itinerant, que omplirà les nits d’estiu a l’illa amb els sons més diversos, combinant la màgia de la música amb la dels espais que acullen els concerts. Interessants propostes de música en directe ressonaran entre els murs del ric patrimoni arquitectònic de l’illa. Es tracta de mantenir viu el patrimoni, conjuminant l’herència dels segles d’història d’aquests enclavaments de gran riquesa arquitectònica i cultural amb un esdeveniment musical amb la promoció dels quals es posen en valor els edificis com a espais artístics. En la nova edició, 2018, hi haurà un total de 10 cites musicals i els espais tindran un protagonisme especial. 

Els escenaris seleccionats aquest any per conjugar la música amb el patrimoni arquitectònic, històric i cultu- ral de l’illa són: el claustre de Sant Domingo a Pollença, l’església de la Mare de Déu del Carme a Port de Pollença, el claustre de Sant Bonaventura a Llucmajor i el castell de Bellver a Palma. 

Música en directe per sentits inquiets. En Sons de Nit ‘18 podrem gaudir d’una diversitat de sons, passant per: jazz, pop, rock, swing, cançó francesa, clàssica i música alternativa. 

La programació arrenca el 21 de juny, Dia Internacional de la Música amb el concert dels holandesos Bruut!, al claustre de Sant Domingo de Pollença, i, després de pas- sar per Pollença, Llucmajor i Palma, posarà el punt final el 30 d’agost amb l’actuació dels nord-americans Luna. 


Com arribar

Claustre de Sant Domingo
Carrer de Guillem Cifre de Colonya, 0, 07460 Pollença, Illes Balears
Pollença, Illes Balears

Organitzat per

Fonart

Fanàtics de la música, la fotografia, l’art i la cultura en general. Actius des de 1996, organitzem concerts i festivals, muntem exposicions, editem llibres i ens emboliquem amb qualsevol projecte interessant que se’ns ocorri o que se’ns posi per davant. La nostra base principal d’acció està a l’illa de Mallorca però no creiem en fronteres, ni geogràfiques ni culturals. El nostre nombre és la suma de “fona” i “art”, “fonart” és la fona que utilitzaven com a arma els “foners”, guerrers mercenaris mallorquins de l’edat antiga. Ni més ni manco. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més