abonament · SONS DE NIT '18 · Llucmajor x 2 concerts

Claustre de Sant Bonaventura Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

abonament · SONS DE NIT '18 · Llucmajor x 2 concerts abonament · SONS DE NIT '18 · Llucmajor x 2 concerts

2 concerts Sons de Nit ’18 a Llucmajor

més info a fonart.com 


· abonament Llucmajor per 2 concerts 10€ : 

· 29 juliol STÉPHANIE CADEL ET LA CARAVANE  

· 24 agost STERLIN cançons de Leonard Cohen 


· Stéphanie Cadel et la Caravane ens conviden a un viatge musical on barregen swing, cançó francesa, folk, bossa nova, ska, tango, cumbia, amb cançons amanides per instruments de so dolç, com la flauta i el clarinet que interpreten en francès, espanyol i anglès. En un to sincer i natural, ofereixen un repertori que entremescla emocions i caràcter festiu. Sempre permeables a totes les possibles influències que es trobin en el seu camí, aquestes adquireixen un nou sentit en la lluminosa veu d’Stéphanie.


· Sterlin: Elegància, força, intel·ligència, ràbia i delicadesa en aquesta recreació de l’imaginari sentimental i poètic de les cançons d’amor i odi del mestre Leonard Cohen. Els temes originals de Cohen mantenen el seu ADN bàsic però es transformen en noves cançons, enriquides amb una exquisida atmosfera sonora perfectament identificable, purament sterliniana. A més de cantar, Adela s’ha encarregat de traduir les lletres, escrites originalment en anglès, a la llengua catalana, escurçant així la distància entre el públic potencial i el missatge de les cançons. Ella és la perfecta sibil·la rockera i mediterrània i Cohen sona genial en la veu d’una dona.


· El cicle de concerts: Sons de Nit: 

Un cicle de música en directe, amb caràcter itinerant, que omplirà les nits d’estiu a l’illa amb els sons més diversos, combinant la màgia de la música amb la dels espais que acullen els concerts. Interessants propostes de música en directe ressonaran entre els murs del ric patrimoni arquitectònic de l’illa. Es tracta de mantenir viu el patrimoni, conjuminant l’herència dels segles d’història d’aquests enclavaments de gran riquesa arquitectònica i cultural amb un esdeveniment musical amb la promoció dels quals es posen en valor els edificis com a espais artístics. En la nova edició, 2018, hi haurà un total de 10 cites musicals i els espais tindran un protagonisme especial.


· El espai: Claustre de Sant Bonaventura, Llucmajor: 

En 1608 els franciscans es van situar en aquest emplaçament. El recinte conventual definitiu es va construir durant el segle XVII i estava configurat per l’església, el claustre, petits edificis annexos i l’hort. Els espais interns del convent es distribuïen al voltant del claustre, la planta inferior va acabar de construir-se cap a 1670 i la superior cap a 1697. Segueix la tipologia claus- tral barroca dels franciscans, és de planta quadrada amb doble galeria superposada d’arcs de mig punt. La galeria inferior està coberta amb volta de mirall, mentre que la coberta superior és de bigues. 

El recinte conventual va estar ocupat per l’orde franciscana fins a 1836. A partir d’aquest moment i fins a 1998 va ser caserna de la Guàrdia Civil, jutjat de pau i escorxador municipal.
En 1999 es va forjar el projecte de rehabilitació i recuperació de l’edifici, declarat Bé d’Interès Cultural al 2002. Es van recuperar pintures murals en el corredor de la planta baixa, en el refetor i en l’escala, així com en el replà del pis superior. Després de les obres de restauració l’edifici va ser reinaugurat el juny de 2007. La reconversió del claustre i del recinte monumental ha donat lloc a un espai ciutadà com a centre cívic, social i cultural. 


2 opinions

4.5 / 5
Nick

30/07/2018 26/07/2018
tonina

El grup va ser una passada i el lloc emblemàtic. Gràcies per montar-ho. Salut,

30/07/2018 04/06/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Claustre de Sant Bonaventura
Carrer Fra Joan Garau, 2, 07620 Llucmajor, Illes Balears
Llucmajor, Illes Balears

Organitzat per

Fonart

Fanàtics de la música, la fotografia, l’art i la cultura en general. Actius des de 1996, organitzem concerts i festivals, muntem exposicions, editem llibres i ens emboliquem amb qualsevol projecte interessant que se’ns ocorri o que se’ns posi per davant. La nostra base principal d’acció està a l’illa de Mallorca però no creiem en fronteres, ni geogràfiques ni culturals. El nostre nombre és la suma de “fona” i “art”, “fonart” és la fona que utilitzaven com a arma els “foners”, guerrers mercenaris mallorquins de l’edat antiga. Ni més ni manco. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més