ACAMPAESPORTS - Casal de Colònies Sant Guillem i Sant Antoni (Artà).

Casal de Colonies Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Inici de la preinscripció i pagament: dia 14 de març d 2018 a partir de les 10 hores fins que s'acabin les places...


Estades esportives per a infants i joves de 8 a 16 anys al Casal de Colònies de Sant Guillem i Sant Antoni d'Artà.


Els participants podran gaudir de les vancances practicant activitats esportives (terrestres i aquàtiques) i treballant els valors i la convivència amb els companys en un alberg.

 

Documentació obligatòria per a la inscripció: "FULL DE DADES" per emplenar, imprimir i signar (Imprescindible). 

(L'arxiu "pdf" és rellenable en pantallla. Si teniu problemes amb el vostre navegador en presentar-ho en pantalla, per favor descarregar-ho en el vostre dispositiu i obrir-ho amb el Adobe Acrobat Reader  peró no amb el navegador).


El preu inclou: Estada esportiva i assegurança d'accidents.


Normativa i més informació premi aquí. 9 opinions

5.0 / 5
Eva

Han tractat molt bé a sa nina, i s'ha divertit molt

03/09/2018 31/05/2018
maria magdalena

Molt divertit. Molt bona organització

03/09/2018 08/06/2018
Miquel Angel

El nin ha vengut molt content. S'ha divertit molt i el menjar excel·lent. L'equip de monitors fantàstic. Gràcies

28/08/2018 24/05/2018
marian sastre

El lloc súper be. Els monitors ens van atendre molt bé a l'arribada. Però la inscripció on line gens clara amb comparació amb la del Govern de IBJOVE, i després haver de dur els documents presencialment per res, perquè no signes res, per tant, es podrien presentar on line. Evidentemnt, també colapsada perqué moltes persones alhora accediem a la pàgina. I no et deixava triar el campament... en fin gens pràctic.

16/08/2018 31/05/2018
Margalida sastre

Ha estat molt fàcil i ens ha agradat molt q ens facilitin els tràmits X apuntar-se, sols falta q la documentació també se pugui fer online O mail, gracies

04/08/2018 14/05/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Casal de Colonies
Carrer de la Rosella, 5, 07579
Colònia de Sant Pere, Artà (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Casal de Colònies

El Casal de colònies Sant Guillem i Sant Antoni va ser fundat per Mossèn Mateu Galmés al 1962, i des d’aleshores les seves instal·lacions han estat en un procés constant de modernització i posada al dia. Situat als peus de dues muntanyes espectaculars, Ferrutx i Xoroi, des del casal es domina tota la badia d’Alcúdia i es té vista sobre la Colònia de Sant Pere. Aquesta situació privilegiada juntament amb unes instal·lacions modernitzades i pensades per cobrir tot un ventall de necessitats derivades de l’ús del temps lliure per als infants, fan del Casal un punt de referència a tot Mallorca. El Casal disposa de: Menjadors interiors i exteriors Cuina casolana Porxades exteriors Sala de tallers i reunions Dormitoris diferent capacitat Sala per material Dutxes interiors i exteriors Grans espais exteriors