ACAMPAESPORTS "Per a famílies" Casal de Colònies Sant Guillem i Sant Antoni (Artà).

Casal de Colonies Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Inici de la preinscripció i pagament: de l’11 de juny de 2018 a les 20.30 h fins que s’acabin les places.LLISTA D'ESPERA DEL CASAL DE COLÒNIES


Són estades de cap de setmana d’estiu en família durant els mesos de juliol i agost de 2018 al Casal de colònies de Sant Guillem i Sant Antoni d'Artà i a la Comuna de Lloret. El casal de la Colònia té habitacions amb capacitat per a sis persones i a la Comuna són tendes de campanya amb capacitat per a cinc persones.


Les inscripcions són telemàtiques. En primer lloc, s’ha de reservar i s’ha de pagar segons el nombre de places que es vulguin. A continuació rebrà un e-mail que s’han d’emplenar les dades personals dels assistents (nom, llinatges, DNI, telèfon, data de naixement, correu electrònic). Un cop fetes aquestes dues passes, la inscripció serà efectiva.


El preu varia segons la instal·lació: 


- a la Colònia de Sant Pere, el preu per persona és de 40,97 euros.

- a la Comuna de Lloret, el preu per persona és de 35,85 euros


El preu és únic per a adults i infants a partir de 4 anys.

Els infants que tenguin 3 anys o menys no paguen.


El règim és de pensió completa i tant les habitacions (de la Colònia de Sant Pere) com les tendes (de la Comuna de Lloret) no són compartides.


Hi haurà una llista d’espera per a cada lloc. Les persones que no hagin obtingut plaça es poden apuntar sense la necessitat de fer cap pagament.


3 opinions

4.7 / 5
kika

Super! Repetirem

06/08/2018 11/06/2018
Maria Antònia

Ens ho hem passat genial!!! Els monitors fantàstics Gràcies

01/08/2018 11/06/2018
Azahara

Las actividades organizadas estan muy bien pensadas y sirven para que grandes y pequeños pasen un fin de semana muy agradable y entretenido.

23/07/2018 11/06/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Casal de Colonies
Carrer de la Rosella, 5, 07579
Colònia de Sant Pere, Artà (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Casal de Colònies

El Casal de colònies Sant Guillem i Sant Antoni va ser fundat per Mossèn Mateu Galmés al 1962, i des d’aleshores les seves instal·lacions han estat en un procés constant de modernització i posada al dia. Situat als peus de dues muntanyes espectaculars, Ferrutx i Xoroi, des del casal es domina tota la badia d’Alcúdia i es té vista sobre la Colònia de Sant Pere. Aquesta situació privilegiada juntament amb unes instal·lacions modernitzades i pensades per cobrir tot un ventall de necessitats derivades de l’ús del temps lliure per als infants, fan del Casal un punt de referència a tot Mallorca. El Casal disposa de: Menjadors interiors i exteriors Cuina casolana Porxades exteriors Sala de tallers i reunions Dormitoris diferent capacitat Sala per material Dutxes interiors i exteriors Grans espais exteriors