ACAMPAESPORTS "Per a famílies" - Sa Comuna de Lloret (Lloret de Vistalegre)

Sa Comuna de Lloret Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Inici de la preinscripció i pagament: de l’11 de juny de 2018 a les 20.30 h fins que s’acabin les places.LLISTA D'ESPERA DE LA COMUNA DE LLORET


Són estades de cap de setmana d’estiu en família durant els mesos de juliol i agost de 2018 al Casal de colònies de Sant Guillem i Sant Antoni d'Artà i a la Comuna de Lloret. El casal de la Colònia té habitacions amb capacitat per a sis persones i a la Comuna són tendes de campanya amb capacitat per a cinc persones.


Les inscripcions són telemàtiques. En primer lloc, s’ha de reservar i s’ha de pagar segons el nombre de places que es vulguin. A continuació rebrà un e-mail que s’han d’emplenar les dades personals dels assistents (nom, llinatges, DNI, telèfon, data de naixement, correu electrònic). Un cop fetes aquestes dues passes, la inscripció serà efectiva.


El preu varia segons la instal·lació: 


- a la Colònia de Sant Pere, el preu per persona és de 40,97 euros 

- a la Comuna de Lloret, el preu per persona és de 35,85 euros


El preu és únic per a adults i infants a partir de 4 anys.

Els infants que tenguin 3 anys o menys no paguen.


El règim és de pensió completa i tant les habitacions (de la Colònia de Sant Pere) com les tendes (de la Comuna de Lloret) no són compartides.


Hi haurà una llista d’espera per a cada lloc. Les persones que no hagin obtingut plaça es poden apuntar sense la necessitat de fer cap pagament.
3 opinions

4.3 / 5
David

Ses activitats s'haurien hagut d'orientar al medi aquàtic. Ses tendes estaven un poc brutes. El personal tècnic perfecte, un 10.

26/08/2018 11/06/2018
Xisca

Participar en las actividades familiares organizadas por ellos es un éxito seguro!

06/08/2018 11/06/2018
Pilar Tugores

Nos lo pasamos genial, el año que viene queremos repetir.

27/07/2018 11/06/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Sa Comuna de Lloret
Camí des Cementírí, 343, 07518
Lloret de Vistalegre, Illes Balears

Organitzat per

Sa Comuna de Lloret

Sa Comuna de Lloret dóna la curiositat que el poliesportiu municipal de Lloret de Vistalegre es troba situat a l'interior de la Comuna, En total ocupa 1,68 ha, en les qual hi ha el camp de futbol, les piscines municipals, pista de tennis, pista de bàsquet, àrea recreativa i entre hi ha la zona d'acampada en què hi ha l'espai per a instal·lar-hi tendes d'acampada.