Aga Derlak Trio - "AJIM-18

Sa Congregació Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla, entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert!. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla, entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Aga Derlak Trio - "AJIM-18...

Veure entrades

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.SA POBLA / SA CONGREGACIÓ

Diumenge, 02 DE desembre DE 2018

A LES 20.30  


Aga derlak

Aga Derlak, piano.

Tymon Trąbczyński, contrabaix.

Szymon Madej, bateria.


(CAT.)

Aga Derlak Trio

Trio format l’any 2012 per la pianista polonesa Aga Derlak, amb el contrabaixista Tymon Trąbczyński i el bateria Szymon Madej. Els tres són graduats pel prestigiós Jazz Institute de la Music Academy de Katowice. Presenten un repertori de composicions i arranjaments propis, amb un incalculable grau de risc i valentia en les seves interpretacions però sense perdre lirisme.
Des de la seva creació el trio ha guanyat nombrosos premis i competicions tant a Polònia com en altres països europeus. L’any 2016 Aga va rebre un gran reconeixement guanyant el Fryederyk, el premi més prestigiós de la música polonesa. En el 2015 varen publicar el seu debut discogràfic “First Thought” amb el segell eslovac Hevhetia, i en el 2017 el seu segon àlbum “Healing”.
Aga Derlak Trio són, sense cap dubte, una de les més interessants formacions de la nova fornada del jazz polonès, amb un més que prometedor futur(ESP.)

Aga Derlak Trio

Trío formado en el año 2012 por la pianista polaca Aga Derlak con el contrabajista Tymon Trąbczyński y el batería Szymon Madej, los tres graduados del reputado Jazz Institute de la Music Academy de Katowice. Presentan un repertorio de composiciones y arreglos propios, con un indudable grado de riesgo y valentía en sus interpretaciones pero sin perder lirismo.
Desde su creación el trío ha ganado numerosos premios y competiciones tanto en Polonia como en otros países europeos. En el año 2016 Aga recibió un gran reconocimiento ganando el Fryederyk, el premio más prestigiosos de la música polaca.
En el 2015 publicaron su debut discográfico “First Thought” con el sello eslovaco Hevhetia, y en el 2017 su segundo álbum “Healing”.
Aga Derlak Trio son sin duda una de las más interesantes formaciones de la nueva hornada del jazz polaco, con un más que prometedor futuro.

Com arribar

Sa Congregació
Carrer Rosari, 25, 07420 Sa Pobla, Illes Balears
Sa Pobla (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més