AJIM'18 Jazz Quartet - Ménage à Jazz

Auditori Municipal Porreres Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla, entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert!. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla, entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

AJIM'18 Jazz Quartet - Ménage à Jazz...

Veure entrades

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.Porreres / Auditori Municipal

DIssabte, 01 de desembrE DE 2018

A LES 20.30  


ajim'18 JAZZ QUARTET


Aga Derlak, piano.

Aga Derlak, piano.

Kinga Głyk, baix.

Joan Carles, bateria.


(CAT.)

Dues prestigioses instrumentistes poloneses, la baixista Kinga Glyck i la pianista Aga Derlak s’alien, en aquest ménage a quatre, amb dos músics d’Eivissa, el trompetista Pere Navarro i el bateria Joan Carles Marí, músic amb múltiples influències estilístiques. Ha enregistrat una dotzena d’àlbums d’estudi amb distintes formacions de jazz, rock o flamenc. La innovació, la llibertat, l’elegància, el contrast i l’intercanvi cultural dirigiran, en aquesta ocasió, un directe únic. Podran gaudir-ne en exclusiva els assistents a l’Alternatilla Jazz Festival.
Els concerts ménage à jazz són un dels principals distintius d’Alternatilla Jazz. S’aconsegueix amb ells un dels principals objectius del festival: aprofitar l’intercanvi i la diversitat cultural que possibilita la connexió de músics de diferents cultures. D’aquesta manera, el programa cohesiona diferents maneres d’entendre el jazz alhora que prioritza la fusió cultural, el diàleg instrumental i la sorpresa de la improvisació..
(ESP.)

Dos reputadas instrumentistas polacas, la bajista Kinga Glyk y la pianista Aga Derlak se alían, en este ménage à quatre, con dos músicos de Ibiza, el trompetista Pere Navarro y el batería Joan Carles Marí, músico con múltiples influencias estilística, ha grabado una docena de álbumes de estudio con distintas formaciones de jazz, rock o flamenco.
La innovación, la libertad, la elegancia, el contraste y el intercambio cultural regirán en esta ocasión un directo único del que podrán disfrutar en exclusiva los asistentes al Alternativa Jazz Festival.
Los conciertos ménage à jazz son uno de los principales distintivos de Alternatilla Jazz. Se alcanza con ellos uno de los principales objetivos del festival: aprovechar el intercambio y la diversidad culturales que posibilita la conexión de músicos de diferentes culturas. De esta manera, el programa cohesiona diferentes maneras de entender el jazz al tiempo que prioriza la fusión cultural, el diálogo instrumental y la sorpresa de la improvisación.


Com arribar

Auditori Municipal Porreres
Carrer d'en Cerdà, 21, 07260 Porreres, Illes Balears
Porreres (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més