AJIM'17 Jazz Quintet : Colom + Lanuti + Lohikari + Paulsberg + Pons

Teatre Xesc Forteza Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

AJIM'17 Jazz Quintet : Colom + Lanuti + Lohikari + Paulsberg + Pons

Un concert del Festival Alternatilla Jazz In Mallorca 2017. 

Preu anticipada 10€. Preu taquilla 15€.

Tota la informació del programa del festival a:  alternatilla.com.


  • Júlia Colom, veu.
  • Omar Lanuti, guitarra.
  • Marko Lohikari, contrabaix.
  • Hanna Paulsberg, saxòfon.
  • Guiem Pons, bateria.


Els concerts ménage a jazz es revelen com un dels principals distintius d'Alternatilla Jazz. S'aconsegueix amb ells un dels objectius del festival: aprofitar l'intercanvi i la diversitat culturals que possibilita la connexió de músics de diferents cultures, en el cas d'enguany la noruega i la mallorquina. D'aquesta manera, el programa cohesiona diferents maneres d'entendre el jazz alhora que prioritza la fusió cultural, el diàleg instrumental i la sorpresa de la improvisació, tres dels valors essencials del gènere. 


La reconeguda jazzista noruega Hanna Paulsberg s'alia, en aquest ménage a cinq, amb quatre músics residents a l'illa. La innovació, la llibertat, l'elegància, el contrast i l'intercanvi cultural regiran en aquesta ocasió un directe únic del que podran gaudir en exclusiva els assistents a l'Alternatilla Jazz Festival.


9 opinions

4.6 / 5
Maria

El concierto más flojo y menos profesional de los dos años... La chica muy verde y no supo estar a la altura, una pena...

11/12/2017 18/11/2017
Lourdes

Marevellos!! Una.actuacio preciosa

11/12/2017 08/12/2017
malena.auli@hotmail.com

Un concert molt tranquil i agradable

10/12/2017 07/12/2017
Catalina Rossello

Fantastics els musics I meravellosa na Júlia Colom. Un 10

10/12/2017 09/12/2017
lili

Un concierto muy light para el cierre. Buenos músicos. La cantante no ha sido de mi total agrado. Le faltan tablas.... La canción sobre Margalida Servera sobraba totalmente. También creo que si continuraán llamando a este festival Alternatilla JAZZ, debería haber más de JAZZ justamente, y menos fado, o música brasileña o estas fusiones raras que NO son jazz. O cambiarle el nombre, y poner por ejemplo Alternatilla Music Festival. Creo que la propuesta de reunir músicos talentosos es muy interesante y muy enriquecedora.

10/12/2017 06/12/2017
Carregar més opinions

Com arribar

Teatre Xesc Forteza
Plaça Miquel Maura 1, Palma 07001
Palma, Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més