ALA.NI · sons de nit '18 · Pollença

claustre de sant domingo Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

ALA.NI · sons de nit '18 · Pollença ALA.NI · sons de nit '18 · Pollença

· entrada anticipada 20€ · taquilla 25€

· abonament Pollença per 6 concerts 50€ : · 21 juny BRUUT! · 28 juny DAMIÀ TIMONER · 05 juliol JEREZ TEXAS · 12 juliol HI HATS · 19 juliol ALA.NI · 30 agost LUNA 


ALA.NI és el nom artístic d’Ala.ni Charal, carismàtica cantautora londinenca d’origen antillana i resident actualment a Paris. La seva carrera professional va començar exercint de corista per a un variat elenc d’artistes que inclou a Mary J. Blige, Blur i Andrea Bocelli. En el seu àlbum de debut “You & I” ha comptat amb Andrew Hali (Sade) que l’ha ajudada a produir unes cançons que barregen el romanticisme malenconiós de les balades de l’era del swing amb un toc soul contemporani. 

Admiradora de Julie Andrews i de Joni Mitchell ha estat comparada amb Billie Holiday, per la seva extraordinària veu. No en va la seva música podria formar part d’un musical de Broadway o d’una pel·lícula en blanc i negre, amb delicats arranjaments i melodies evocadores. 

Tant en els seus enregistraments discogràfics com sobre l’escenari, Ala.ni desplega seducció, carisma i intimitat, amb una gran elegància interpretativa, la seva veu sedosa i commovedora llisca sobre composicions intimistes i elegants, que no corresponen ni a una època ni a un estil concret però sí que podríem dir que estan molt properes al jazz amb un esperit modern. Confessa que del jazz li agrada la llibertat que permet, encara que no combrega amb els patrons més clàssics, prefereix no ser encasellada en aquest estil, les seves referències i les seves mires van més enllà. 

Al llarg de 2015, Ala.ni va publicar quatre EP’s, coincidint amb cadascuna de les estacions de l’any i, en 2016 els va recopilar en el seu primer àlbum, ‘You & I’, que li ha guanyat excel·lents crítiques en l’àmbit internacional. 

La directora de cinema Isabel Coixet va triar a Ala.ni per protagonitzar, al costat d’Alfonso de Vilallonga, la banda sonora de la seva última pel·lícula ‘The Bookshop’. 


· El cicle de concerts: Sons de Nit: 

Un cicle de música en directe, amb caràcter itinerant, que omplirà les nits d’estiu a l’illa amb els sons més diversos, combinant la màgia de la música amb la dels espais que acullen els concerts. Interessants propostes de música en directe ressonaran entre els murs del ric patrimoni arquitectònic de l’illa. Es tracta de mantenir viu el patrimoni, conjuminant l’herència dels segles d’història d’aquests enclavaments de gran riquesa arquitectònica i cultural amb un esdeveniment musical amb la promoció dels quals es posen en valor els edificis com a espais artístics. En la nova edició, 2018, hi haurà un total de 10 cites musicals i els espais tindran un protagonisme especial.


· El espai: Claustre de Sant Domingo, Pollença:

Els frares dominics van aixecar entre els segles XVI i XVII aquest meravellós edifici el claustre del qual, ofereix una excel·lent acústica, acollirà cinc dels concerts Sons de Nit d’aquest any. 

Els dominics van ocupar l’església i el convent fins a l’any 1833, que el conjunt va ser desamortitzat, i uns anys més tard l’Estat el va cedir a l’Ajuntament de Pollença. Des de llavors se li ha donat númerosos usos, des d’hospici-residència fins a caserna de la Guàrdia Civil, escola i museu. L’església del convent és de planta basilical i compta amb deu capelles laterals. Al costat de l’església es troba la joia d’aquest edifici: un claustre d’estil barroc envoltat de quatre corredors amb arcs de mitja punta sobre pilars jònics la construcció dels quals va acabar en 1616. El claustre és molt conegut no només per la bellesa dels seus quatre corredors porticats, sinó per ser, des de 1962, la seu del Festival de Música Clàssica de Pollença. El recinte conventual s’ha convertit en el centre d’activitats culturals de Pollença, és sens dubte un dels llocs més visitats de Pollença. 


9 opinions

4.9 / 5
Miquel Antoni

Molt bona cantant, molt bona actuació i molt bona organització. Enhorabona a sons de nit !.

23/07/2018 24/05/2018
Sara

Con ganas de repetir! Ubicacion perfecta y ella simplemente unica. Una gran experiencia

21/07/2018 22/05/2018
Matias

Tot perfecte

20/07/2018 22/05/2018
Damiana

Ha estat espectacular!! ella és fantàstica!!

20/07/2018 21/05/2018
Paula

Un lugar fantàstico...Ella tiene una voz extraordinaria y es muy divertida. Recomendable.

20/07/2018 13/07/2018
Carregar més opinions

Com arribar

claustre de sant domingo
Carrer de Guillem Cifre de Colonya, 0, 07460 Pollença, Illes Balears
pollença, Illes Balears

Organitzat per

Fonart

Fanàtics de la música, la fotografia, l’art i la cultura en general. Actius des de 1996, organitzem concerts i festivals, muntem exposicions, editem llibres i ens emboliquem amb qualsevol projecte interessant que se’ns ocorri o que se’ns posi per davant. La nostra base principal d’acció està a l’illa de Mallorca però no creiem en fronteres, ni geogràfiques ni culturals. El nostre nombre és la suma de “fona” i “art”, “fonart” és la fona que utilitzaven com a arma els “foners”, guerrers mercenaris mallorquins de l’edat antiga. Ni més ni manco. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més