Alternatilla Jazz Band - Ménage à Jazz

Fàbrica Ramis Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla, entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert!. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla, entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Alternatilla Jazz Band - Ménage à Ja...

Veure entrades

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.Inca / Fàbrica Ramis

Dissabte, 24 DE NOVEMBRE DE 2018 A LES 20.30 H


ALTERNATILLA JAZZ BAND

Szymon Mika, guitarra.
Irene Reig, saxo.

Joan Moll, piano.

Toni Cuenca, contrabaix.


(CAT).

Els concerts ménage à jazz són un dels principals distintius d’Alternatilla Jazz. S’aconsegueix amb ells un dels principals objectius del festival: aprofitar l’intercanvi i la diversitat cultural que possibilita la connexió de músics de diferents cultures. D’aquesta manera, el programa cohesiona diferents maneres d’entendre el jazz alhora que prioritza la fusió cultural, el diàleg instrumental i la sorpresa de la improvisació.

En aquesta ocasió, proposam una trobada entre un músic polonès: el guitarrista Szymon Mika, la saxofonista catalana Irene Reig (instal·lada actualment a Amsterdam), el pianista mallorquí Joan Moll i el contrabaixista Toni Cuenca, català resident a Mallorca amb una llarga trajectòria artística al costat de grans figures internacionals, tant en la seva faceta de músic com productor i compositor.

La hibridació d’estils i l’espontaneïtat s’erigeixen en protagonistes en una prometedora conversació plural que farà detonar una vegada més els límits del jazz i expandirà els dominis d’aquesta pàtria universal denominada música. Un directe únic del qual en podran gaudir en exclusiva els assistents a l’Alternatilla Jazz Festival.
(ESP).

Los conciertos ménage à jazz son uno de los principales distintivos de Alternatilla Jazz. Se alcanza con ellos uno de los principales objetivos del festival: aprovechar el intercambio y la diversidad culturales que posibilita la conexión de músicos de diferentes culturas. De esta manera, el programa cohesiona diferentes maneras de entender el jazz al tiempo que prioriza la fusión cultural, el diálogo instrumental y la sorpresa de la improvisación.

En esta ocasión, proponemos un encuentro entre un músico polaco: el guitarrista Szymon Mika, la saxofonista catalana Irene Reig (instalada actualmente en Amsterdam), el pianista mallorquín Joan Moll y el contrabajista Toni Cuenca, catalán residente en Mallorca con una larga trayectoria artística al lado de grandes figuras internacionales tanto en su faceta de músico como productor y compositor.

La hibridación de estilos y la espontaneidad se erigen en protagonistas en una prometedora conversación plural que hará detonar una vez más los límites del jazz y expandirá los dominios de esa patria universal llamada música. Un un directo único del que podrán disfrutar en exclusiva los asistentes al Alternativa Jazz Festival.

Com arribar

Fàbrica Ramis
Avinguda Gran Via de Colón, 28, 07300 Inca, Illes Balears
Inca (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més