Andrea Motis&Joan Chamorro&Josep Taver

ESGLÉSIA SANT ANTONI ABAD Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Entrades exhaurides.

ANDREA MOTIS & CHAMORRO & TRAVER
ANDREA MOTIS veu i trompeta, JOAN CHAMORRO contrabaix i saxo, JOSEP TRAVER guitarres.

La jove trompetista i cantant Andrea Motis porta sorprenent el públic des del 2012, any en què Quincy Jones es va fixar en ella i la va convidar a compartir escenari al Festival de Peralada.

Aquesta jove artista, que també toca el saxo i la trompeta, canta amb una personalitat que no es veia en anys. 

El seu mentor Joan Chamorro, el veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d'altres instruments) és tan brillant i dilatada que seria inútil intentar resumir en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder... L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant. 

Molt ben acompanyats per Josep Traver a la guitarra, tindrem la sort de presenciar la classe i estil d'aquest trio sensacional.

27 opinions

4.7 / 5
Eduard

Molt bon concert! Són uns cracks. Avui vist el documental de Music and Kids i vaig començar a seguir-los. Joan ha fet molt bona feina...i Andrea ha sabut aprofitar el mestratge. Josep també va estar al seu nivell...pels cels. Em va estranyar que Andrea no estigués al mig dels dos...(?) Crec que comença a ser hora de fer més temes propis... a veure si hi ha sort! ANdrea té molt per oferir encara.... molt d'anims i una abraçada...i gràcies per signar els cd's a les meves filles . (trompetista i clarinetista) ;)

24/01/2018 24/12/2017
JOAN CERDA

CONCERT MARAVELLOS

15/01/2018 09/01/2018
PERE GOST

UN CONCERT BONÍSSIM, ME VA ENCANTAR

15/01/2018 04/01/2018
Cati

Canta amb veu maravillosa i els instruments de 10. Concert una mica lineal

15/01/2018 22/12/2017
canpetitparis

Excel·lent

15/01/2018 19/12/2017
Carregar més opinions

Com arribar

ESGLÉSIA SANT ANTONI ABAD
Plaça Alexandre Ballester 07420
Sa Pobla (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més