Antonio Serrano Quartet - "AJIM'18"

Teatre Xesc Forteza Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla, entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert!. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla, entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Antonio Serrano Quartet - "AJIM'18"...

Veure entrades

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.
Palma / Teatre Xesc Forteza

DIjous, 06 de desembrE DE 2018

A LES 20.30  


antonio serrano Quartet


Antonio Serrano, harmònica.

Dee Jay Foster, contrabaix.

Albert Sanz, piano.

Esteve Pi, bateria.


(CAT.)

Antonio Serrano és un virtuós del seu instrument i un dels noms més grans en el jazz actual nacional. Dotat amb una facilitat tècnica fascinant i un profund coneixement teòric, Serrano també mostra una enorme versatilitat musical, la qual és fidelment reflectida en el seu gran historial de col·laboracions. La seva harmònica es mou amb igual eficiència en terrenys musicals tan remots com el jazz, flamenc, pop i clàssic.
Serrano ha compartit escenari amb artistes com Barbara Hendricks i Plàcido Domingo, com innombrables orquestres clàssiques a Europa, Wynton Marsalis, Lou Bennet, Toots Thielemans, Vicente Amigo, Clarles Benavent i el gran Paco de Lucía, entre molts d’altres.
La seva trepidant trajectòria li ha valgut per ser premiat amb el Masters of Mediterranean Music en Jazz Flamenco, per la seva aportació revolucionaria en aquest estil. Així com, el Grammy Llatí, per l’enregistrament del disc ‘Entre dos aguas’ de Paco de Lucia.
(ESP.)

Antonio Serrano es un virtuoso de su instrumento y uno de los nombres más grandes en el jazz actual nacional. Dotado con una facilidad técnica fascinante y un profundo conocimiento teórico, Serrano también muestra una enorme versatilidad musical la cual es fielmente reflejada en su gran historial de colaboraciones. Su armónica se mueve con igual eficacia en terrenos musicales tan remotos como el jazz, flamenco, pop y clásico.
Serrano ha compartido escenario con artistas como Barbara Hendricks y Plácido Domingo, con innumerables orquestas clásicas en Europa, Wynton Marsalis, Lou Bennet, Toots Thielemans Vicente Amigo, Clarles Benavent y el gran Paco de Lucía entre muchos otros.
Su trepidante trayectoria le ha valido para ser premiado con el Masters of Mediterranean Music en Jazz Flamenco por su aportación revolucionaría a este estilo, así como el Grammy Latino, por la grabación del disco ‘Entre 20 aguas’ de Paco de Lucia.

Com arribar

Teatre Xesc Forteza
Plaza Miquel Maura, 1, 07001 Palma de Mallorca, Islas Baleares
Palma (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més