Cécile McLorin Salvant - Mallorca Jazz Sa Pobla 18

Plaça Alexandre Ballester Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Entrades exhaurides - Entradas agotadas - Sold Out.24è FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA 2018

Dilluns, 30 de juliol. 22,30h. Plaça Alexandre Ballester.

Entrades, Anticipada: 20€. Taquilla: 25€.


CÉCILE McLORIN SALVANT

Cécile McLorin Salvant, veu.  Aaron Diehl, piano. Paul Sikivie, contrabaix. Kyle Poole, bateria.

Cécile McLorin Salvant és la cantant que ha revolucionat el jazz més immediat i la que està més en forma en l'actualitat. Jove, diferent, inventiva, amb classe. Cap vocalista de jazz recent ha obtingut més honors i més ràpidament que Cécile McLorin Salvant, des que el 2010 va guanyar el Premi Internacional de Jazz Thelonious Monk (amb un jurat compost per personalitats com Dee Dee Bridgewater, Dianne Reeves, Kurt Elling, Patti Austin i Al Jarreau) i la revista especialitzada DownBeat la va coronar com a millor cantant de jazz femenina. El seu disc “Dreams & Daggers” ha guanyat el Grammy de 2018 en la categoria del Millor Disc Vocal de Jazz, repetint el que ja va aconseguir el 2016 amb “For One to Love”.

http://www.cecilemclorinsalvant.com/

 

www.mallorcajazzsapobla.com

 

23 opinions

5.0 / 5
llucia

Va estar fantàstica i els seus músics també!!!!

01/08/2018 26/07/2018
Maria

El concert, els músics, fantàstics! Les cadires, brutes de pluja de fang. Arribàrem prest per agafar bon lloc, confiant poder sortir per torns a menjar alguna cosa, però... no es podia sortir un cop haver entrat. Seients numerats, i n' hi hauria prou en arribar 10 minuts abans del concert. Estàvem per davant i encara que sentírem que hi havia llista d' espera teníem dos llocs desocupats aprop. I es sentia renou del bar. Detallets organitzatius a millorar.

31/07/2018 25/07/2018
Paco Sanchez

Excelente

31/07/2018 18/07/2018
jaume

El concierto, o mejor, la voz de Cécile es prodigiosa. El lugar, muy adecuado, y el sonido, extraordinario, lo cual es más bien infrecuente. Por cierto, hagan llegar a los organizadores la conveniencia de celebrar más conciertos en esa maravillosa plaza. Aunque sean de pago. No tota la gent que s'aglomera a sa plaça de s'Ajuntament està interessada en el jazz, i a vegades sa renou de s'entorn sa deixa sentir. Grácies.

31/07/2018 27/07/2018
curt

concierto de lujo de la que seguramente pronto será una diva del jazz.. gran clase¡¡

31/07/2018 29/07/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Plaça Alexandre Ballester
Carrer Ntra. Sra. de Lourdes, 1 07420 Sa Pobla, Illes Balears
Sa Pobla (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més