Chanson Française

Fàbrica Ramis Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Samanidis & Skjønhaug son dos músics exploradors feliços de tocar amb curiositat la música i la poesia de les seves cultures respectives. Després del seu viatge a Grècia i a Noruega amb les obres de Mikis Theodorakis, Grieg i musica tradicional noruega, tornen aquesta vegada amb cançons franceses de cantautors mítics, com Jacques Brel, Serge Gainsbourg, Barbara i Boris Vian. 
 
Irina Cotseli va néixer a Atenes i  créixer a Ginebra on va estudiar piano i cant en el Conservatori d'aquesta ciutat i musicologia a la Universitat. Fa ara quinze anys que viu a Mallorca i continua la seva vida musical, fent concerts de música del Renaixement amb conjunts vocals i en paral·lel, recitals de música i poesia grega.
 
Christian Hoel Skjønhaug és contrabaixista i improvisador noruec. Toca musica jazz, pop/electrònica a més de diversos estils juntament amb musics de Noruega (Lucy Swann) i Espanya. Col.labora des de fa dos anys amb Entreveus i amb altres musics de l’illa.

3 opinions

5.0 / 5
Sebastià Vidal-Joan

Molt ben organitzat. La sala es esplèndida, però feia més calor del que havien calculat i l'aire condicionat no era prou potent, a partir de mitjan concert. La interpretació dels clàssics de la chanson fou boníssima, la veu de la cantant és realment increïble i molt bona la interpretació del seu acompanyant. Gracies

17/07/2018 06/06/2018
peplluis

Un repas a la musica francesa d.autor. Molt be sa dona cantant i piano i gran contrabaixista i pianista tambe

14/07/2018 21/06/2018
Cati Rayó Horrach

Me va agradar molt. La música I la cantant fantàstics.

14/07/2018 09/07/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Fàbrica Ramis
Avda. Gran Via Colón 28, Inca, Mallorca
Inca, Illes Balears

Organitzat per

Fàbrica Ramis

Veure més