Concert Bocca Chiusa

Auditori de Porreres Com arribar

Tria la teva zona

GENERAL

info
15€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert! (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Concert Bocca Chiusa...

Veure entrades

Descripció

Bocca Chiusa, la història d'un silenci


Després d'anys fora dels escenaris, Bernat Xamena reapareix com a trompetista solista. El concert forma part del projecte 'Bocca Chiusa, la història d'un silenci'.


Una pel·lícula documental sobre el cas del trompetista de Porreres que pateix distonia focal. Un trastorn psico-emocional que afecta als músics. Aquest trastorn és considerat un tabú fins el punt que aquells que la pateixen ho han de fer en silenci. Després d'anys de recuperació, Xamena és al final del túnel.


L'acompanyaran músics de contrastada experiència i nivell: Joan Martorell PIANO, Teo Salvà BATERIA, Víctor Martínez BAIX, Eva Amorós VEU, Guillem Fullana, GUITARRA, Raúl Pinillos VIOLONCEL, Juan Antonio Xas, SAXO, Fran Català SAXÓ i Xema Borràs TROMBÓCom arribar

Auditori de Porreres
Carrer d'en Cerdà 2, Porreres
Porreres, Illes Balears

Organitzat per

TROMPICAR FILMS