Cris Juanico, presenta Gira Mallorca 2018

CLUB POLLENÇA Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Cris Juanico presenta la Gira Mallorca 2018, la millor oportunitat d’aquest estiu per escoltar les seves noves cançons.

El músic de Ciutadella ens presenta en primícia qualcunes de les composicions que formaran part del proper treball discogràfic que veurà la llum la tardor d’aquest 2018. Cançons inspirades en la Menorca més salvatge i vestides amb l’esperit musical que va néixer amb Benejam, el trio de rock directe, explícit i punyent amb el que el músic de ponent va rodar fa dos anys en concert per Menorca i Mallorca.

Aquestes noves peces - i altres composicions anteriors seves i de Ja T’Ho Diré - formen el nou repertori que Cris Juanico presenta aquest estiu en concert als escenaris de Mallorca, juntament amb Quim Ribó a la guitarra elèctrica, Pere Moll a la bateria i Lluís Gener al baix.

3 opinions

5.0 / 5
Auba

Va ser fantàstic!!!

18/07/2018 15/07/2018
Bonnin

Varen estar increibles!! La força i intensitat de cuant les vaig coneixer de jovenet, la saviesa de l’experiencia del temps i el caracter mes proper ens van fer gaudir de debò. Gracies

16/07/2018 06/07/2018
Clara

Ens va encantar! En Cris espectacular com sempre!

16/07/2018 12/07/2018
Carregar més opinions

Com arribar

CLUB POLLENÇA
PLAÇA MAJOR , 10
Pollença, Illes Balears

Organitzat per

manangelment

Gestionem tota l’activitat professional, individual i en grup. Contractació i representació events Facturació de concerts Altes i baixes de la Seguretat Social Gestió, tramitació i liquidació de les obligacions fiscals, Assessorament jurídic i fiscal.

Veure més