DAMIÀ TIMONER · sons de nit '18 · Port de Pollença

esglèsia de la Mare de Déu del Carme Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

DAMIÀ TIMONER · sons de nit '18 · Port de Pollença DAMIÀ TIMONER · sons de nit '18 · Port de Pollença

· entrada anticipada 5€ · taquilla 10€ 

· abonament Pollença per 6 concerts 50€ : · 21 juny BRUUT! · 28 juny DAMIÀ TIMONER · 05 juliol JEREZ TEXAS · 12 juliol HI HATS · 19 juliol ALA.NI · 30 agost LUNA 


En les seves presentacions en solitari, Damià Timoner ens convida a un viatge al llarg del seu personal i ric univers musical. Timoner és guitarrista però estima la música més enllà del seu instrument. Ha fet d’aquest art la seva vida i no perd oportunitat de declarar la seva passió per la música i la guitarra, una passió que confessa que és més forta que la seva feblesa pel seu únic vici confessable, el cafè. Gràcies a la força emotiva de la seva interpretació, un perfecte equilibri entre l’acadèmic i l’intuïtiu, elegant estil melòdic i una tècnica exquisida, capaç de crear una di- mensió del so del seu instrument perquè s’expandeixi, Damià Timoner, acompanyat únicament de la seva guitarra, omple qualsevol escenari captivant tot tipus de públic, comunicant-se a través de l’universal llenguatge de la música. 

Nascut a Manacor (Mallorca), Timoner es va formar en guitarra clàssica i fa més de dues dècades publicant dis- cos amb temes originals i treballant com a músic professional, girant per tota Europa. Al llarg de la seva carrera ha tingut l’oportunitat de compartir escenari o treballar al costat de grans músics com Raimundo Amador, Ariel Rot, Kepa Junquera, Donovan, Lluis Llach, o Raimon; i amb bandes com La Busqueda, Ocults o Cap·Pela. El seu amor per la música abasta diferents estils, es confessa admirador d’artistes i bandes com Grateful Dead, Allman Brothers, Deep Purple, Byrds, Genesis, The Police, Led Zeppelin, Eric Clapton o AC/DC; i en les seves composicions es noten influències de músics com Michael Hedges, Alex Degrassi o Don Ross. 


· El cicle de concerts: Sons de Nit: 

Un cicle de música en directe, amb caràcter itinerant, que omplirà les nits d’estiu a l’illa amb els sons més diversos, combinant la màgia de la música amb la dels espais que acullen els concerts. Interessants propostes de música en directe ressonaran entre els murs del ric patrimoni arquitectònic de l’illa. Es tracta de mantenir viu el patrimoni, conjuminant l’herència dels segles d’història d’aquests enclavaments de gran riquesa arquitectònica i cultural amb un esdeveniment musical amb la promoció dels quals es posen en valor els edificis com a espais artístics. En la nova edició, 2018, hi haurà un total de 10 cites musicals i els espais tindran un protagonisme especial.


· El espai: Església de la Mare de Déu del Carme Pto. Pollença:

La La primitiva església del Port de Pollença estava dedicada a Sant Pere i va ser acabada el 1909. El creixement del nucli del Moll va fer evident que aquell temple no era el seu ciente per a tota la comunitat. A més, durant la Guerra Civil es va elevar l’antiga rectoria de Sant Pere del Port de Pollença, a la categoria de parròquia, sota el nom de Mare de Déu del Carme, el 24 de maig de 1938. El seu primer ecònoma va ser qui més endavant seria el gran biògraf de Miquel Costa i Llobera, Bartomeu Torres Gost. Du- rant la guerra no es va poder acabar el nou temple parroquial començat el 1934, seguint uns dibuixos de Tito Cittadini, i el seu nalizació va haver d’esperar uns anys; el dia 11 d’agost de 1940 va ser beneïda la primera fase de l’església parroquial del Moll. L’església és obra de l’arquitecte Josep de Oleza i respon a l’estil neogòtic. El 1996, amb la construcció del campanar, es va donar per acabada la seva construcció. 


Com arribar

esglèsia de la Mare de Déu del Carme
Carrer del Colomer, 5, 07470 Port de Pollença, Illes Balears
Port de Pollença, Illes Balears

Organitzat per

Fonart

Fanàtics de la música, la fotografia, l’art i la cultura en general. Actius des de 1996, organitzem concerts i festivals, muntem exposicions, editem llibres i ens emboliquem amb qualsevol projecte interessant que se’ns ocorri o que se’ns posi per davant. La nostra base principal d’acció està a l’illa de Mallorca però no creiem en fronteres, ni geogràfiques ni culturals. El nostre nombre és la suma de “fona” i “art”, “fonart” és la fona que utilitzaven com a arma els “foners”, guerrers mercenaris mallorquins de l’edat antiga. Ni més ni manco. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més