DONALLOP a Ses Païses d'Artà

Ses Païses Com arribar

Tria la teva zona

ANTICIPADA

info
12€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Despeses de gestió

0€
0€

DONALLOP a Ses Païses d'Artà...

Veure entrades

Descripció


El duet, ara resident a Catalunya, de cada vegada es deixa caure menys per l'illa, i de cada vegada són més especials els emplaçaments que tria per mostrar les seves cançons.

Els 'Misteris de sa vida' han passat a Mallorca per l'Auditorium, el Castell de Bellver, Sa Congregació de Sa Pobla, el C.I.NE de Sineu, entre d'altres indrets. A l'altra banda del mar han actuat al Born de Cançons, Festival Acústica de Figueres, Concerts DeliCatessen, l'Altacúsitc, Essencials, el festival Ja Veus, a Catalunya, o la mítica Costello Club de Madrid.

Aquest estiu una de les cites ineludibles pels seguidors de la banda a Mallorca és aquesta trobada a Artà. Un espai inigualable a la Mallorca de Llevant, que de segur se fondrà amb les cançons i la poesia de DONALLOP.About Ses Païsses:


Ses Païsses és un poblat talaiòtic al municipi d'Artà. És dels més complets i ben conservats de Mallorca, en aquest poblat destaca la gran murada ciclòpia, que conserva tot el perímetre de 320 metres i la seva espectacular porta monumental, que s'ha convertit en un dels símbols de la prehistòria de Mallorca.
La venta ANTICIPADA es tancarà el dimecres abans del concert, a partir d'aquell moment es podran fer reserves al telf. 971829700 o recollir-les al mateix Teatre d'Artà. 

Com arribar

Ses Païses
Lloc Poligon 13, 113, 07570 Artà, Illes Balears
Artà, Illes Balears