ELS ALTRES

Auditori Municipal de Porreres Com arribar

Tria la teva zona

GENERAL

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla d'Auditori Municipal de Porreres entre 45 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del teatre! Cultural-Ment. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla del Audiori Municipal de Porreres entre 45 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del Teatro! Cultural-Ment. (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

RESIDENT

info
7€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Teniu l'obligació de dur el DNI o Document que pugueu demostrar ser resident del municipi de Porreres, en el cas de No poder demostrar ser resident, abonareu la diferència. Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla d'Auditori Municipal de Porreres entre 45 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del teatre! Cultural-Ment. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla del Audiori Municipal de Porreres entre 45 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del Teatro! Cultural-Ment. (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

ELS ALTRES...

Veure entrades

Descripció

ELS ALTRES ELS ALTRES
ELS ALTRES ELS ALTRES
ELS ALTRES ELS ALTRES
ELS ALTRES ELS ALTRES

Qui són Els Altres?

Els Altres, és una obra de teatre de memòria històrica que amb text de Salvador Oliva, dirigits per Luca Bonadei, interpretada per Marga López, Xavi Núñez i Salvador Oliva, que pretén retre un homenatge a les víctimes del feixisme. 

Els altres i les altres són totes i tots els represaliats, assassinats, torturats, mutilats, les famílies, els drets perduts, les usurpacions, les violacions, les mentides, els robatoris, la discriminació, la defenestració  l'exili, la presó, la mort de la cultura, la manca de llibertat, l'endarreriment del país, el silenci... i sobretot, la por.

Tot això són Els Altres.

Com arribar

Auditori Municipal de Porreres
Carrer d'en Cerdà, 21, 07260 Porreres
PORRERES, Illes Balears

Organitzat per

CULTURAL-MENT

És una empresa Mallorquina dedicada a la gestió, promoció i organització d’esdeveniments i espectacles en viu creada per quatre musics amb experiència en l’organització d’esdeveniments culturals. La seva vivència va des del muntatge de concerts de diferents estils, producció de teatre i dansa, tallers i espectacles gastronòmics fins a trobades, cursos i xerrades de distints àmbits culturals. Amb aquest projecte es vol omplir el nínxol existent en quant a producció i difusió d’esdeveniments culturals a Mallorca. Cal destacar que durant l'any 2017 va organitzar més de 50 representacions teatrals, fou l'encarregat de gestionar els actes del pregó de la diada de Mallorca i va coordinar els espectacles de les Nits a Raixa 2017.

Veure més