Fantastic Negrito - Inca

Fabrica Ramis Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
20€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla de Fabrica Ramis entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert! Fonart (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla de Fabrica Ramis entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! Fonart (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Fantastic Negrito - Inca ...

Veure entrades

Descripció

Venda día 4 de setembre de 2018 a les 11.00 h.


Fabrica Ramis

9 de novembre de 2018 a les 21.30 h

Entrades limitades: anticipades 20,00 € i taquilla 25.00 €.


FANTASTIC NEGRITO

Amb el seu disc de debut, "The Last Days Of Oakland", guanyador del Grammy al millor àlbum de blues contemporani de 2016, el nord-americà Fantastic Negrito (nom real, Xavier Dphrepaulezz) va entrar amb força en el circuit de la música negra. "Blues amb actitud punk", s'autodefineix. I ho és. Una de les col·leccions musicals més crues (sonora i emocionalment) publicades aquest any, repleta d'una perspectiva vital guanyada a força de cops. Urgent i visceral, amb ràbia, protesta i autobiografia.


Després de passar anys en teràpies contra el dolor, per un accident de cotxe que en 2000 li va mantenir setmanes en coma, mostra les cicatrius que solament tenen els supervivents. Un lluitador que va aconseguir guanyar en 2015 el Tiny Desk Contest que organitza la NPR (ràdio pública nord-americana), un concurs que el seu objectiu és descobrir talents desconeguts i sense contracte discogràfic; l'emissora ho va escollir vencedor entre gairebé set mil aspirants. Per participar va enviar un vídeo amb ell i el seu grup interpretant en un ascensor de càrrega de Oakland la seva cançó "Lost In A Crowd". "Va ser la seva passió, la seva veu i la seva banda el que ens va convèncer. Estem orgullosos de la nostra elecció", va comunicar NPR


Tan subtil i sofisticat com disposat a posar la cinquena marxa a la seva slide, aquest fill d'una família de quinze fills de la Bay Area californiana va arribar a signar en els 90 un contracte amb Interscope Records, però aquella història va acabar en "núvol de fum".


Després de la reedició en 2017 de "The Last Days Of Oakland" amb dos temes nous, "Push Back" i "The Shadows", el 15 de juny de 2018 arribarà el seu segon LP, "Please Don't Be Dead", que ha compost amb desesperació i urgència al voltant de les pors que li assalten a causa del context sociopolític actual.


Com a avanç, el single "Plastic Hamburguers", que ha vist la llum en la segona meitat de març.

Com arribar

Fabrica Ramis
Avinguda Gran Via de Colón, 28, 07300 Inca,
Inca, Illes Balears

Organitzat per

Fonart

Fanàtics de la música, la fotografia, l’art i la cultura en general. Actius des de 1996, organitzem concerts i festivals, muntem exposicions, editem llibres i ens emboliquem amb qualsevol projecte interessant que se’ns ocorri o que se’ns posi per davant. La nostra base principal d’acció està a l’illa de Mallorca però no creiem en fronteres, ni geogràfiques ni culturals. El nostre nombre és la suma de “fona” i “art”, “fonart” és la fona que utilitzaven com a arma els “foners”, guerrers mercenaris mallorquins de l’edat antiga. Ni més ni manco. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més