Glissando Big Band & Toni Vaquer

Fàbrica Ramis Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada Online

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Despeses de gestió

0€
0€

Glissando Big Band & Toni Vaquer...

Veure entrades

Descripció

'Progression' és el primer disc de la Glissando Big Band. Amb aquest treball recuperen alguns temes escrits per Salvador Font ‘Mantequilla’, saxofonista de referència en la història del jazz nacional, reconvertit en violinista i que es va establir a Mallorca a finals dels anys 60, arreglats per a big band per un dels compositors i arranjadors més prestigiosos del moment i natural de Mallorca, Toni Vaquer.

Llicenciat en piano modern al Conservatori del Liceu l'any 2012, alumne del Berklee Global Jazz Institute i estudiant de composició, fundador de la Berklee Global Jazz Orchestra. Escriu per a altres formacions com el nonet de Victor Correa DO New Ensemble, la Berklee Concert Jazz Orquestra de Greg Hopkins, el grup d'Andrea Motis i Joan Chamorro i arranjador de la Free Spirits Big Band de David Mengual des de fa 6 anys. L'any 2014 va formar la seva pròpia orquestra 'The Voodoo Children Collective' que compta amb un disc. Recentment ha format el seu nou projecte a sextet 'Kraken' i el seu nou trio. Ha tocat amb Wayne Shorter, Danilo Perez, John Patitucci, Ralph Peterson, Jason Palmer, David Mengual i Jorge Rossy entre d'altres.

D'altra banda, la Glissando Big Band, a l'estil de les orquestres nord-americanes de swing dels anys 30 l'agrupació està composta per 5 saxos (2 alts, 2 tenors i un baríton), 4 trombons (3 tenors i 1 baix), 4 trompetes, base rítmica (contrabaix, guitarra, piano i bateria) i veu.

La Big Band que és l'única estable de l'illa, ha estat en continua formació realitzant col·laboracions amb músics afincats a la Mallorca com Franco Bombelli o Perico Linale, així com diverses masterclass amb músics tan reconeguts com el trompetista David Pastor, Sergi Vergés, Bob Sands, Vicens Martin o el baixista alemany Stephan Rademacher. També compartint escenari amb músics de la talla de Joan Chamorro i Andrea Motis, David Pastor (director de "Original Jazz Orquestra del Taller de Músics" de Barcelona) i concerts de tribut com el de Duke Ellington dirigit pel gran Sergi Vergés (trombonista, compositor, arranjador i director de la Big Band del Liceu de Barcelona) així com també els concerts realitzats en 2015 juntament amb el gran saxofonista nord-americà Bob Sands.

Com arribar

Fàbrica Ramis
Avda. Gran Via Colón 28, Inca, Mallorca
Inca, Illes Balears

Organitzat per

Fàbrica Ramis

Veure més