GLORIA FUERTES: ANTOLOGIA DE POEMES I VIDA. Tertúlia i concert

Casa Llorenç Villalonga Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

CICLE CONVERSES ENTRE LLIBRES: Escriptores amb cambra pròpia
Llegim:
El libro de Gloria Fuertes. Antología de poemas y vida
Presentació i recital a càrrec de la poeta i gestora cultura Maria Antònia Massanet.

Tot seguit recital poètic i musical centrat en l'obra de poetes hispanes: Gloria FuertesClaribel AlegríaAlfonsina Storni Idea Vilariño, a càrrec de la cantant Lucía Febrero. Amb els músics Pere Feliu (guitarra), Pablo Demangel (flauta i percussions) i Vicenç Borràs (saxofon) .


ACTIVITAT DINS DEL CICLE: LA LLUNA EN VERS 2018

#LaLlunaenVers #EstiuaMallorca

1 opinions

3.0 / 5
Margalida Pol

Fue una tarde/noche agradable, con buena música, un poco de fresco en un patio emblemático de una casa con personalidad mallorquina. Pero tengo que confesar que a mi y a mis acompañantes nos decepciono un poco, no porque no sepamos apreciar la buena música y los bellos poemas de mujeres del mundo. Estuvo muy bien. Pero nosotras esperábamos algo más de Gloria Fuertes que la simple mención del aniversario de su nacimiento. Algunos de sus poemas recitados... Algo más que una foto escaneada en el tiket de entrada.

01/08/2018 24/07/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Casa Llorenç Villalonga
C/ Bonaire, 25
Binissalem, Illes Balears

Organitzat per

FUNDACIO MALLORCA LITERÀRIA

Cicle LA LLUNA EN VERS 2018 Celebram un #ESTIUaMALLORCA carregat d'activitats i propostes per gaudir de moments de cultura amb gust d'estiu. CONSULTA la programació completa de#LaLlunaEnVers: www.mallorcaliteraria.cat/lallunaenvers

Veure més