Hanna Paulsberg Concept - Alternatilla Jazz In Mallorca 2017

Església del Convent Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Hanna Paulsberg Concept - Alternatilla Jazz In Mallorca 2017

Un concert del Festival Alternatilla Jazz In Mallorca 2017. 

Preu anticipada 10€. Preu taquilla 15€.

Tota la informació del programa del festival a:  alternatilla.com.


  • Hanna Paulsberg, saxòfon.
  • Oscar Grönberg, piano.
  • Trygve Fiske, contrabaix.
  • Hans Hulbækmo, bateria.


La saxofonista i compositora Hanna Paulsberg (Rygge, 1987) lidera aquest quartet, que irromp al 2010 amb força a l'escena jazz noruega. Crea la banda al costat d'altres tres joves músics amb el propòsit de partir de la tradició jazz afroamericana cap a noves direccions. Els seus dos primers discos –Waltz for Lili (2012) i Song for Josia (2014) obtenen una resposta positiva per part de la crítica noruega i internacional. Al 2016 publiquen Eastern Smiles, el seu tercer àlbum, amb el qual s'embarquen en una llarga gira que els porta als escenaris de grans sales i festivals europeus.


Paulsberg comença a tocar el saxòfon als setze anys, edat a la qual descobreix a Stan Getz i s'enamora perdudament del seu so. Estudia música a l'escola secundària de Kirkeparken i posteriorment es gradua al programa de jazz del Conservatori de Trondheim.


A l'actualitat es troba centrada en el seu projecte personal, Hanna Paulsberg Concept, encara que ha tocat i continua fent-ho amb diversos músics i formacions com la Trondheim Jazz Orchestra, Bobo Stenson, Jon Balke, Marilyn Mazur i Georg Riedel, entre d'altres, a més de participar a interessants projectes al costat de personalitats com Chick Corea o Elin Rosseland.

Al 2012 és seleccionada per representar a Noruega a The European Jazz Orchestra.


Hanna Paulsberg Concept integra influències americanes i sensibilitat europea, i ofereix un resultat madur i amb veu pròpia, un so senzill i elegant que brolla del talent i la cohesió entre els components de la banda.


4 opinions

4.3 / 5
mnsdfhb

Molt bon concert! Bon so, poca iluminació i bastant de fred (ja no pels assistents que tothom anava amb jaqueta) si no pels artistes que van comentar almanco tres vegades que feia fred... Tot i així va valer molt la pena, bravo a Paulsberg Concept - Alternatilla Jazz In Mallorca 2017

11/12/2017 07/12/2017
miq.alomar cladera

No gaire bé , el fred que feia a la Iglesia no em va deixar gaudr del concert. Ella em sembla una bona solista , però no diria el mateix dels acompanyants que eren de nivell més baix .

11/12/2017 17/11/2017
Janefrances.sutcliffe@gmail.com

El concert estava molt entretingut, els músics molt simpàtics. La sala (Convent de Sant Domingo) estava massa freda, i crec que els músics tenien fred també.

09/12/2017 08/12/2017
Ana

Espectacular lugar i un set increible, un poco de frio y un gran sonido.

09/12/2017 18/11/2017
Carregar més opinions

Com arribar

Església del Convent
Carrer de Guillem Cifre de Colonya 0, Pollença 07460
Pollença, Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més