Irene Reig Views Quintet - AJIM'18

Teatre Municipal Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla, entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert!. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla, entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Irene Reig Views Quintet - AJIM'18...

Veure entrades

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.
Muro / Teatre Municipal


DIvendres, 23 DE NOVEMBRE DE 2018

A LES 20.30  

IRENE REIG VIEWs QUINTET

Irene Reig, saxofon.
Pol Omedes, trompeta.
Miguel Rodríguez, piano.
Pau Sala, contrabaix.
Joan Casares, bateria.(Cat)

Irene Reig (Barcelona, 1993) resideix a Amsterdam on desenvolupa la seva trajectòria musical com a intèrpret i compositora.

S’interessa per la música des de ben petita i comença a rebre classes de piano clàssic passant per escoles com Oriol Martorell o el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, i paral·lelament s’endinsa en el món del jazz amb el saxòfon baix el braç. Ha passat per orquestres com la de Santo Andreu Jazz Band o la Star Wood Band i ha participat en diversos projectes musicals com The Bop Collective, Smack Big Dab, o el quintet que ve a presentar al festival. Combina la seva carrera musical amb els estudis superiors i de màster a l’Escola Superior de Música de Catalunya, el Conservatori d’Amsterdam i la Templo University de Filadèlfia. És durant la seva estància als Estats Units que estudia amb el saxofonista Dick oatts i enregistra el seu primer disc al capdavant (“Views”) on hi participa el reconegut trompetista John Swana.

Reig explica que “Views” és un disc ple d’espontaneïtat que va sorgir com una boja idea un matí després de despertar-se, tres mesos després l’estava gravant a Filadèlfia. Cada cançó reflecteix un moment concret i especial de la vida d’Irene, memòries i vivències de Barcelona, Amsterdam i Filadèlfia, les ciutats on ha viscut i on ha conegut a les persones que han tingut un impacte a la seva vida.


(Esp.)

Irene Reig (Barcelona, 1993) reside en Amsterdam donde desarrolla su trayectoria musical como intérprete y compositora.

Se interesa por la música desde muy pequeña y empieza a recibir clases de piano clásico pasando por escuelas como Oriol Martorell o el Conservatorio Municipal de Música de Barcelona, y paralelamente se adentra en el mundo del Jazz con el saxo bajo el brazo. Ha pasado por orquestas como la Santo Andreu Jazz Band o la Star Wood Band y ha participado en varios proyectos musicales como The Bop Collective, Smack Big Dab,, o el quinteto que viene a presentar al festival. Combina su carrera musical con los estudios superiores y de máster en la Escuela Superior de Música de Cataluña, el Conservatorio de Amsterdam y la Templo University de Filadelfia. Es durante su estancia en los Estados Unidos que estudia con el saxofonista Dick Oatts y graba su primer disco como líder (“Views”) donde participa el reconocido trompetista John Swana.

Reig explica que “Views” es un disco lleno de espontaneidad que surgió como una loca idea una mañana tras despertarse, tres meses después lo estaba grabando en Filadelfia. Cada canción refleja un momento concreto y especial de la vida de Irene, memorias y vivencias de Barcelona, Amsterdam y Filadelfia, las ciudades donde ha vivido y donde ha conocido las personas que han tenido un impacto en su vida.

 
AJIM'18


Com arribar

Teatre Municipal
Carrer Joan Carles I, 27, 07440 Muro, Illes Balears
Muro (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més