KINGA GLYK TRIO

Teatre Xesc Forteza Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.Palma / Teatre Xesc Forteza 

divendres, 30 DE NOVEMBRE DE 2018

A LES 20.30  


kingA Głyk

Kinga Głyk, bajo.

Irek Głyk, vibráfono.

Patryk Głyk, bateria.


(CAT.)

Kinga Głyk

Amb tan sols vint anys Kinga Glyk es considerada per a molts com una de les millors i més interessants baixistes de la nova generació de músics emergents del gènere jazz blues a Polònia. La seva música és resultat de l’encreuament entre la música desenvolupada en el seu país des dels anys 70, el model tradicional nord-americà i les referències rítmiques apreses d’altres cultures contemporànies. Un jazz actual connectat amb l’interès per a totes les expressions populars iniciades per músics com Jaco Pastorius o Stan Clarke, amb un toc modernitzador.

Va començar la seva carrera musical als dotze anys tocant en el grup familiar amb el seu pare, Irek Glyk i el seu germà Patrick. Malgrat la seva jove edat, Kinga ha girat en directe per mig món, des d’Europa fins a Indonèsia, Canadà i Estats Units. A l’octubre passat va presentar el seu darrer treball discogràfic ‘Dream’ enregistrat a estudis amb músics de la talla de Greg Hutchinson, Tim Garland o Nitai Hershkovits i, gràcies al qual, ha aconseguit un contracte editorial amb el gegant Warner Music.(ESP.)

Kinga Głyk con tan solo veinte años Kinga Glyk es considerada por muchos como una de las mejores y más interesantes bajistas de la nueva generación de músicos emergentes

del género jazz blues en Polonia. Su música es resultado del cruce entre la música desarrollada en su país desde los años 70, el modelo tradicional estadounidense y las referencias rítmicas aprendidas de otras culturas contemporáneas. Un jazz actual conectado con el interés por todas las expresiones populares iniciadas por músicos como Jaco Pastorius o Stan Clarke, con un toque modernizador.

Kinga comenzó su carrera musical a los doce años tocando en el grupo familiar con su padre, Irek Glyk y su hermano Patrick. A pesar de su joven edad, Kinga ha girado en directo por medio mundo, desde Europa hasta Indonesia, Canada y Estados Unidos. En octubre pasado presentó su tercer trabajo discográfico, Dream, grabado en estudios con músicos de la talla de Greg Hutchinson, Tim Garland o Nitai Hershkovits, y gracias al cual ha conseguido un contrato editorial con el gigante Warner Music.

6 opinions

4.8 / 5
Andrés

Maravilloso!

04/12/2018 30/11/2018
Jean-François Cuennet

Un gran descobriment! Molt bon novel musical i molt bona energia

03/12/2018 29/11/2018
alberto

genial,simplemente

02/12/2018 29/11/2018
Jairo

Màgic

02/12/2018 29/11/2018
Dirk

Era fantástico !!

01/12/2018 28/10/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Teatre Xesc Forteza
Plaza Miquel Maura, 1, 07001 Palma de Mallorca, Islas Baleares
Palma (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més