Llista d'Espera: ACAMPAESPORTS "Per a famílies" Casal de Colònies Sant Guillem i Sant Antoni (Artà).

Casal de Colonies Com arribar

Tria la teva zona

Llista d'espera per habitacions máxim 6 persones

info
0€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

CAT: Comunicarem les disponibilitats de places per l'ordre cronològic de la llista d'espera. ESP: Comunicaremos las disponibilidades de plazas por el orden cronológico de la lista de espera.

Despeses de gestió

0€
0€

Llista d'Espera: ACAMPAESPORTS "Per ...

Veure entrades

Descripció

Inici llista d'espera: de l’11 de juny de 2018 a les 20.35 h.


Les persones que no hagin obtingut plaça es poden apuntar sense la necessitat de fer cap pagament, comunicarem les disponibilitats de places per l'ordre cronològic de la llista d'espera, per les dates disponibles.
Com arribar

Casal de Colonies
Carrer de la Rosella, 5, 07579
Colònia de Sant Pere, Artà (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Casal de Colònies

El Casal de colònies Sant Guillem i Sant Antoni va ser fundat per Mossèn Mateu Galmés al 1962, i des d’aleshores les seves instal·lacions han estat en un procés constant de modernització i posada al dia. Situat als peus de dues muntanyes espectaculars, Ferrutx i Xoroi, des del casal es domina tota la badia d’Alcúdia i es té vista sobre la Colònia de Sant Pere. Aquesta situació privilegiada juntament amb unes instal·lacions modernitzades i pensades per cobrir tot un ventall de necessitats derivades de l’ús del temps lliure per als infants, fan del Casal un punt de referència a tot Mallorca. El Casal disposa de: Menjadors interiors i exteriors Cuina casolana Porxades exteriors Sala de tallers i reunions Dormitoris diferent capacitat Sala per material Dutxes interiors i exteriors Grans espais exteriors