Mallorca Màgica Un viatge fascinant a l’imaginari tradicional de l’illa

Santuari de Consolació Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

L’imaginari tradicional mallorquí està ple d’éssers meravellosos. Bruixes i fantasmes, cases encantades, dimonis, morts que tornen al món dels vius... Tenen sentit encara aquests mites? Quin és el seu lloc en el món de la tecnologia digital, el turisme i la globalització? Mallorca màgica és el títol d’un llibre de Carlos Garrido que ha esdevingut ja un clàssic. Ara es presenta en forma d’un espectacle protagonitzat per l’actor Joan Bibiloni. La nova versió de Mallorca màgica ens planteja una visió actual d'aquest món dels misteris i les tradicions, a la recerca de les arrels profundes de l'ànima mallorquina.

Companyia Garrido Escènic, amb Joan Bibiloni, Carlos Garrido i Mariona Forteza

Preu: 10€ ANTICIPADA / 12€ TAQUILLA

Servei de bar: MOBOBAR a càrrec de Moviment Musical MOBOFEST 


ACTIVITAT DINS DEL CICLE: LA LLUNA EN VERS 2018

#LaLlunaenVers #EstiuaMallorca

1 opinions

4.0 / 5
Miquel

Bona funció i espectacle interessant. Això sí, penso que hi havia matèria prima per fer una cosa més potent i ambiciosa, però entenc que tampoc era l’objectiu dels creadors.

14/07/2018 11/07/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Santuari de Consolació
Polígon Joan Mas i Mates
Sant Joan, Illes Balears

Organitzat per

FUNDACIO MALLORCA LITERÀRIA

Cicle LA LLUNA EN VERS 2018 Celebram un #ESTIUaMALLORCA carregat d'activitats i propostes per gaudir de moments de cultura amb gust d'estiu. CONSULTA la programació completa de#LaLlunaEnVers: www.mallorcaliteraria.cat/lallunaenvers

Veure més