Marcel Cranc en intimitat presenta: 7

Novo Café Lisboa Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Marcel Cranc en intimitat presenta: 7 Marcel Cranc en intimitat presenta: 7

Marcel Cranc és el projecte-banda del compositor mallorquí Miquel Vicens. Marcel Cranc porta editats set discos on preval l'elegant i facilitat que mostra a barrejar harmònicament el Folk, l'electrònica, les guitarres acústiques i el pop. Des de els seus inicis ha actuat amb molt d'èxit a Festivals de música de Viena , Berlin o al Palau de la Música de Barcelona entre d'altres.

El 2016 tornà a la càrrega amb un nou gir de rosca, consolidant i rematant una brillant carrera molt treballada. Marcel Cranc edità LA VERTADERA HISTÒRIA - CASES DE SUCRE un disc en què interpretava els seus moments destacats, el qual va tenir molt d'èxit , La revista ENDERROCK va publicar del disc “Recupera aquella sonoritat què va iniciar el projecte. Son cançons nues que no anul·len la seva primera vida, sinó que l'alcen cap a l'infinit. Els temes han crescut al seu costat i sap què li demana cadascun. Aquest recull sonor entusiasmarà els seus fidels seguidors, i és també una bona carta de presentació per als que encara no s'han submergit en l'univers de l'illenc”

Ja pel setembre de 2017 va sortir un nou disc amb temes nous que enregistrarà del gener al març del 2017. 

7 varen ser els dies que va necessitar Déu per formar la terra. 7 els pecats capitals. 7 els nans perdudament enamorats de na Blancaneus i 7 llegües saltaven les botes d'en Polzet. Hi ha qui diu que 7 vides tenen els gats i que també hi ha 7 inferns. 7 els genets d'apocalipsis i 7 les meravelles del món. L'arc-iris té 7 colors i 7 són les notes musicals...

7 és també el titol del nou disc i, seguint amb les coincidències, el setè de la seva trajectòria. Marcel Cranc entrà a l'estudi per enregistrar 13 noves cançons. Un disc gravat entre Mallorca i Madrid i produït per Toni Brunet que significa una enorme passa en qualitat compositiva i interpretativa. Amb aquest treball Marcel Cranc crea un món propi, molt personal, ple de camins i espais sonors on un s'hi perd agradablement. Un disc que ens convida a tancar els ulls i a deixar-nos dur. 7 mescla la ficció i la realitat, basat en els hipotètics pensaments, records, fantasies i anhels d'un explorador, com si d'un Ernest Shackleton es tractàs, perdut en la immensitat de la seva aventura.

Des de la seva sortida ja ha tingut molt bona acollida, la revista Enderrock el va anomenar millor disc de Cançó d'autor de Balears 2017. Damunt ell va comentar coses com

“ l’àlbum traça un intens viatge d’exploració personal a través de la realitat i la ficció de pensaments hipotètics, records, fantasies i anhels. “

També Notodoesindie el va situar entre els 20 millors albums de Balears i el tema D'argila també entre els millors .

DISCOGRAFÍA: “Animal Fràgil” (2006) – “Ara” (2008) – “IMAGINA” (2010) – “U” (2012) – “DESPERTAR” (2013) – “LA VERTADERA HISTÒRIA”(2016) - “7” (2017) 

2 opinions

5.0 / 5
Tossut

Increïble i màgic, com sempre. 100% recomanat a tothom.

17/02/2018 06/02/2018
Novo Café Lisboa

moltes gràcies per venir i per les vostres paraules! SEMPRE, amb la CULTURA MUSICAL

27/02/2018
Ana Espallardo

Fue fantástico. La música de Marcel Cranc es emocionante. Uno se siente especial y privilegiado cuando puede disfrutar de un gran artista en un ambiente íntimo y familiar.

17/02/2018 16/02/2018
Novo Café Lisboa

muchísimas gracias por venir. un placer. SEMPRE, amb la CULTURA MUSICAL

27/02/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Novo Café Lisboa
c/ sant magí, 33 (Santa Catalina)
Palma, Illes Balears

Organitzat per

Novo Café Lisboa

Veure més