AJIM'18 Jazz Quartet

Espai36 - Centre Cultural Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Apadrina entrades "Resident de Sant Llorenç":

Les entrades d'apadrinament són per donar als residents i persones afectades, per les inundacions.


Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.


Sant Llorenç des Cardassar / Espai 36

Divendres, 07 de desembrE DE 2018

A LES 20.30  


Ménage à Jazz ajim'18 Jazz quartet


Antonio Serrano, harmònica.

Xavi Torres, piano.

Pere Bujosa, contrabaix.

Joan Terol Amigó, bateria.


(CAT.)

Un concert únic protagonitzat per una interessant formació inèdita. Alternatilla Jazz ha aconseguit reunir damunt l’escenari a una de les grans figures de l’escena del jazz nacional, el virtuós de l’harmònica, Antonio Serrano, amb el jove contrabaixista mallorquí Pere Bujosa i els prestigiosos músics catalans Xavi Torres (piano) i Joan Terol (bateria). En directe es generarà una interessant conversa musical oberta a la improvisació entre aquests quatre jazzistes amb diferents personalitats que, no obstant això, comparteixen certa ingravidesa interpretativa.
Els concerts ménage à jazz són un dels principals distintius d’Alternatilla Jazz. S’aconsegueix amb ells un dels principals objectius del festival: aprofitar l’intercanvi i la diversitat cultural que possibilita la connexió de músics de diferents cultures. D’aquesta manera, el programa cohesiona diferents maneres d’entendre el jazz alhora que prioritza la fusió cultural, el diàleg instrumental i la sorpresa de la improvisació.
(ESP.)

Un concierto único protagonizado por una interesante formación inédita. Alternatilla Jazz ha conseguido reunir sobre el escenario a una de las grandes figuras de la escena jazz nacional, el virtuoso armonicista Antonio Serrano, con el joven contrabajista mallorquín Pere Bujosa y los reputados músicos catalanes Xavi Torres (piano) y Joan Terol (batería). En directo se generará una interesante conversación musical abierta a la improvisación entre estos cuatro jazzistas con diferentes personalidades que sin embargo comparten cierta ingravidez interpretativa.
Los conciertos ménage à jazz son uno de los principales distintivos de Alternatilla Jazz. Se alcanza con ellos uno de los principales objetivos del festival: aprovechar el intercambio y la diversidad culturales que posibilita la conexión de músicos de diferentes culturas. De esta manera, el programa cohesiona diferentes maneras de entender el jazz al tiempo que prioriza la fusión cultural, el diálogo instrumental y la sorpresa de la improvisación.

1 opinions

5.0 / 5
Xisca

Molt bona i emotiva actuació, conexió total entre els músics i amb el public. Innovació i màxima qualitat musical. Un dels millors concerts.

12/12/2018 30/11/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Espai36 - Centre Cultural
Espai 36, Carrer Major, 36, 07530 Sant Llorenç des Cardassar, Islas Baleares
Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més