MICAH P. HINSON

Auditori d'Alcúdia Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Torna per sèptima vegada Micah P. Hinson a Mallorca, després del SOLD OUT de la darrera actuació, aquesta vegada visitarà l'Auditori d'Alcúdia, el pròxim 20 d'abril de 2018 als 21.00 h.

El nou àlbum ha estat descrit, en paraules del seu autor, com "una moderna òpera folk que recorre la vida d'una família, estenent per tots els estranys i gloriosos llocs als quals et dirigeix la vida (...) vivim amb ells, morim amb ells".

Un treball de dos anys d'elaboració i catorze cançons, escrit i gravat en Denison (Texas) donis d'una perspectiva analògica, i que només ha entrat en l'era digital a arribar al procés de premasteritzacions.

La biografia de Micah P. Hinson, oriünd de Memphis però resident en Abilene (Texas), gaudeix d'episodis intransferibles i ha estat escrita donis del costat salvatge de l'adolescència nord-americana, esquitxada d'estades a la presó i relacions difícils amb els estupefaents, l'amor i la salut. D'aquí emana el caràcter catàrtic de les seves composicions, que han absorbit el dolor que va suportar per rehabilitar-se i deixar això enrere i, a partir de 2008, la tranquil·litat de qui ha superat el tràngol. D'aquí també procedeix el component redemptor dels seus directes.

S'ha escrit d'ell que estem davant el Leonard Cohen del indie. Ha anat ascendint de l'estatus de desconegut absolut al de figura emergent de moda (amb el seu primer disc), d'aquí al d'icona de culte (amb el segon) després al d'artista consolidat (amb el tercer, de 2008) i, finalment, al d'estel amb tots els honors (donis de llavors a aquesta part). Ha transcendit els límits de l'escena alternativa -sense perdre la seva aura emblemàtica en aquest món- per calar sense problemes en el 'mainstream' receptiu amb les anomalies.

"L'habilitat de Micha P. Hinson per explicar històries, que ha estat tan meravellosament desplegada en els seus àlbums anteriors, no s'hi ha dolçàs; està aquí, i més crua que mai" (The Line Of Best Fit);
"El nou de Micah P. Hinson, és un disc conceptual banyat en llàgrimes que es distingeix per la bellesa autènticament magnètica de la música" (Uncut);
"Tragèdia i penediment, tot això capturat amb un sota analògic bellament amenaçador" (Mullo).

11 opinions

4.9 / 5
xbtolosa

Maravilloso

24/04/2018 02/04/2018
PERE GOST

Ens va encantar la seva música. Molt original la posta en escena.

23/04/2018 08/03/2018
Coloma

Fantàstic!!!! Concertasso

22/04/2018 19/04/2018
JAUME

HELLO. A MAGNIFIC SHOW! THE SINGER WAS MUSICALLY BRILLIANT ALONE WITH THE GUITAR (AS EXPECTED) AND TALKATIVE (INTRODUCED TO ME THE WORD "REALM"). THANKS AUDITORI D'ALCÚDIA FOR HOSTING THIS FINE ARTIST DURING A LATE APRIL WEEKEND (A GREAT TIME TO TRAVEL IN SPAIN) - A MUSICIAN WHO MUST CROSS THE OCEAN TO TOUR IN EUROPE. THE LIGHT EFFECTS INDEED MADE IT ALL MORE SPECIAL. THE FACT THAT THE LINES OF SEATS THAT ARE MORE FAR AWAY FROM THE STAGE GO UPWARDS WAS A POSITIVE SURPRISE. I'M SURE THAT TONIGHT CRIS JUANICO IS GOING TO PERFORM AN AWESOME SHOW TOO!!!

21/04/2018 10/04/2018
Oh Yeah Chica!

B-R-U-T-A-L

21/04/2018 12/04/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Auditori d'Alcúdia
Plaça Porta de Mallorca, 0, 07400
Alcúdia, Illes Balears

Organitzat per

FONART

Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més