Miquel Serra presenta: "Antiga Hodomura"

Novo Café Lisboa Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Miquel Serra presenta: "Antiga Hodomura" Miquel Serra presenta: "Antiga Hodomura"
Antiga Hodomura”, un nou disc de Miquel Serra que ve a complementar el seu anterior disc de 2017 “L’Octau Clima”. Com ja passés en les publicacions del seu anteriors discos “La Felicitatdels Animals” i “El Perfum dels Vegetals”, aquest disc ve a ser una visió més íntima i personal, cançons acústiques amb lletres properes a l'autor. A més inclou alguns temes composts i interpretats pel seu germà Joan.

En paraules del propi Miquel Serra: "El disc Antigahodomura veu a complementar el de L'octauclima, que són gestats a la vegada però gravats en moments diferents. Aquest disc, igual que El perfum dels vegetals, te un aire més personal, els lletres relatin aspectes més concrets i tot és mésdirecte que els discs de banda. Aquest format de disc, "petit" li dic jo, em serveix, a més, comexcusa ideal per recuperar cançons del meugermà Joan, que sempre han merescut una difusió major.”

A més aquest disc serà preludi de l'estrena del documental “Els ulls s’aturen de créixer” sobre Miquel Serra, i sobre el seu germà Joan i la influència que aquest va exercir en Miquel. Aquí podeu veure un reportatge en IB3 on es parla i es veuen imatges d'aquest documental: https://youtu.be/y1rjfbp-g2s

---------------------------------

“Antiga Hodomura”, un nuevo disco de Miquel Serra que viene a complementar su anterior disco de 2017 “L’Octau Clima”. Como ya pasara en las publicaciones de su anteriores discos “La Felicitat dels Animals” y “El Perfum dels Vegetals”, este disco viene a ser una visión más íntima y personal, canciones acústicas con letras cercanas al autor. Además incluye algunos temas compuestos e interpretados por su hermano Joan.

En palabras del propio Miquel Serra: "El disc Antiga hodomura ve a complementar el de L'octau clima, que són gestats a la vegada però gravats en moments diferents. Aquest disc, igual que El perfum dels vegetals, té un aire més personal, les lletres relaten aspectes més concrets i tot és més directe que els discs de banda. Aquest format de disc, "petit" li dic jo, me serveix, a més, com excusa ideal per recuperar cançons del meu germà Joan, que sempre han merescut una difusió major.”

Además este disco será preludio del estreno del documental “Els ulls s’aturen de créixer” sobre Miquel Serra, y sobre su hermano Joan y la influencia que este ejerció en Miquel. Aquí podéis ver un reportaje en IB3 donde se habla y se ven imágenes de este documental: https://youtu.be/Y1rjfBP-g2s


3 opinions

4.7 / 5
maria

No estic gens d'acort en que, quan ja has pagat una entrada pel concert, després les consumicions dins el bar siguin tan exagerades com, per exemple 3,5€ per un sprite o una cervessa.

04/03/2018 01/03/2018
Novo Café Lisboa

Hola María, qué tal? en primer lloc les xifres que comentes no són del tot correctes. un sprite al local val 2,5€ i les úniques cerveses que hi ha al preu esmentat: són les internacionals a l'excepció de l'alhambra "reserva". apart que són els preus de mercat (més econòmics per aquest tipus d'establiments) que hi ha a ciutat, també, cal comentar (cosa fonamental) que l'entrada la pagues per veure a l'artista. apart, sense cap obligació a que ho hagis de fer, les consumicions. 7€ per veure a tot un Miquel Serra és regalat, sobretot tenint en compte la feinada que realitza per tal que vosaltres gaudiu del concert d'aquesta qualitat. de totes formes, ens agrada que ens ho comentis i pendrem consideració. gràcies.

04/03/2018
Berta

preciós.

03/03/2018 23/02/2018
Novo Café Lisboa

gràcies Berta, sí, ho va ser.

04/03/2018
Francisca

Genial

03/03/2018 26/02/2018
Novo Café Lisboa

gràcies! una delícia de concert.

04/03/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Novo Café Lisboa
c/ sant magí, 33 (Santa Catalina)
Palma, Illes Balears

Organitzat per

Novo Café Lisboa

Veure més