Myrcezek & Tomaszewski - "AJIM'18"

Església de Sant Bonaventura Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.


Llucmajor / Auditori de Sant Bonaventura

DIssabte, 08 de desembrE DE 2018

A LES 20.30  


myrczek & tomaszewski


Wojciech Myrczek, vou.

Pawel Tomaszewski, piano.


(CAT.)

Un duo compost per dos joves i carismàtics músics polonesos Wojciech Myrczek (vocalista) i Pawel Tomaszewski (pianista), ambdós llicenciats a la prestigiosa Katowice Academy of Music. Entre ells es produeix un interessant i ambiciós diàleg musical no exempt d’un important toc d’improvisació.
El seu repertori es basa fonamentalment en jazz i pop estàndards que adquireixen amb la seva re-interpretació, una nova categoria sònica, diversificant textures i harmonies, plenes de classe i elegància.
Myrczek és un intèrpret d’una excel·lent capacitat vocal amb un ampli vocabulari de possibilitats, des de la dolçor del crooner fins a la improvisació estil scat, inclòs imitant vocalment les frases de baix. Tomaszewski té un molt personal i intrèpid estil interpretatiu, s’atreveix amb tota classe d’innovació i canvis en les melodies, els acords i inclòs amb el tempo, un estil arriscat amb un resultat que captiva.
En el 2014 varen publicar el seu primer àlbum, “Love Revisited”, que va tenir una excel·lent acollida entre el públic i la crítica tant a Polònia com en la resta d’Europa, i que els ha portat a actuar a grans auditoris de tot el món com el Conservatori de San Petersburgo, el Bird’s Basement de Sidney, el Roma Theater de Varsòvia o l’Institut Finlandais de París. Amb aquest projecte també han actuat a grans festival com són: Montreux Jazz Festival a Suïssa, Bielska Zadymka Jazzowa, Lodz Philharmonic Festival Colors a Polònia, Sofia Jazz Peak Festival a Bulgària o Celje International Jazz Festival a Eslovènia.
(ESP.)

Un dúo compuesto por dos jóvenes y carismáticos músicos polacos - Wojciech Myrczek (vocalista) y Pawel Tomaszewski (pianista), ambos licenciados de la prestigiosa Katowice Academy of Music. Entre ellos se produce un interesante y ambicioso diálogo musical no exento de un importante toque de improvisación. Su repertorio se basa fundamentalmente en jazz y pop standards que adquieren con su re- interpretación una nueva categoría sónica, diversificando texturas y armonías, lleno de clase y elegancia.
Myrczek es un intérprete de una excelente capacidad vocal con un amplio vocabulario de posibilidades, desde la dulzura del crooner hasta la improvisación estilo scat, incluso imitando vocalmente las frases de bajo. Tomaszewski tiene un personalísimo e intrépido estilo interpretativo, se atreve con todo tipo de innovación y cambios en las melodías, los acordes e incluso con el tempo, un estilo arriesgado con un resultado que cautiva.
En el 2014 publicaron su primer álbum, “Love Revisited”, que tuvo una excelente acogida entre el público y la crítica tanto en Polonia como en el resto de Europa, y que les ha llevado a actuar en grandes auditorios de todo el mundo como el Conservatorio de San Petersburgo, el Bird’s Basement de Sidney, el Roma Theater de Varsovia o el Institut Finlandais de Paris. Con este proyecto también han actuado en grandes festivales como Montreux Jazz Festival en Suiza, Bielska Zadymka Jazzowa, Lodz Philharmonic Festival Colors en Polonia, Sofia Jazz Peak Festival en Bulgaria ó Celje International Jazz Festival en Eslovenia.


2 opinions

5.0 / 5
alberto

simplemente estupendo

10/12/2018 08/12/2018
Wolfgang

Super,

09/12/2018 08/12/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Església de Sant Bonaventura
Carrer D'es Convent, 19a, 07620 Llucmajor, Illes Balears
Llucmajor (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més