ORQUESTRA LAUSETA

Auditori Municipal de Porreres Com arribar

Tria la teva zona

ANTICIPADA

info
7€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert! (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

ORQUESTRA LAUSETA...

Veure entrades

Descripció

ORQUESTRA LAUSETA ORQUESTRA LAUSETA

L'Orquestra  Lauseta és un projecte musical que pretén crear un impacte cultural a la societat mallorquina, mitjançant la divulgació de música clàssica de qualitat, interpretada per músics professionals. La seva principal finalitat és fer accessible aquest estil, moltes vegades estigmatitzat cap a un públic elitista, a tots els segments de la societat, per donar-la a conéixer i apropar-la al poble.

La temporada 2018-2019 que presentam a l'Auditori de Porreres consta de tres concerts amb el quals mostrarem diferents formacions orquestrals per tal de donar un tast de les múltiples possibilitats que podem trobar en les formacions clàssiques.

En el primer concert, que celebrarem diumenge dia 18 de novembre de 2018 en el marc de Santa Cecília (patrona dels músics), presentarem un concert amb un repertori d'orquestra de corda. El solista per aquesta ocasió és el guitarrista porrerenc Jaume Rosselló Salleras.

El segon concert, que serà dissabte 4 de maig de 2019, és, fins al moment, la producció més ambiciosa que farem amb l'orquestra. Es tracta d'un concert amb orquestra simfònica, cor i tres cantants solistes (soprano, tenor i baix) en el qual farem un monogràfic de G.F.Händel, amb la principal obra Te Deum, del compositor germànic afincat a anglaterra.

El tercer i darrer concert, celebrat el proper dissabte 8 de juny de 2019, podrem gaudir d'una formació un tant atípica en concerts, l'octet de vents (dos oboès, dos clarinets, dues trompes i dos fagots), amb la Serenata per a vents del cèlebre austriac W.A.Mozart, entre altres.

Com arribar

Auditori Municipal de Porreres
Carrer Cerdà, 21, 07260 Porreres
Porreres, (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Auditori Municipal de Porreres

Veure més