ORQUESTRA LAUSETA

ORQUESTRA LAUSETA

Veure entrades
ORQUESTRA LAUSETA

ORQUESTRA LAUSETA

Auditori Municipal de Porreres. Carrer Cerdà, 21, 07260 Porreres. Veure mapa

4/05/2019

20:30

Compra les teves entrades

ANTICIPADA

i

7,00 €

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert! (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0,00 €

Total 0,00 €

Descripció

L'Orquestra Lauseta és un projecte musical que pretén crear un impacte cultural a la societat mallorquina, mitjançant la divulgació de música clàssica de qualitat, interpretada per músics professionals. La seva principal finalitat és fer accessible aquest estil, moltes vegades estigmatitzat cap a un públic 

CICLE DE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICA-TEMPORADA 2018/19

EL primer concert, "SANTA CECILIA", dia 18 de novembre de 2018.

El segon concert "PRIMAVERA",  serà dissabte 4 de maig de 2019, és, fins al moment, la producció més ambiciosa que farem amb l'orquestra. Es tracta d'un concert amb l'orquestra simfónica, cor i tres cantants solistes (soprano, tenor i baix) en el qual farem un monogràfic de G.F.Häendel, amb la principal obra Te Deum, del copositor germànic afincat a Anglaterra.

El tercer i darrer concert, celebrat el proper dissabte 8 de juny de 2019, podrem gaudir d'una formació un tant atípica en concerts, l'octet de vents (dos clarinets, dues trompes i dos fagots), amb la Serenata per a vents del cèlebre austriac W.A.Mozart, entre altre.


En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

Compartir!

Organitzat per

Auditori Municipal de Porreres

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació