ORQUESTRA LAUSETA

Auditori Municipal de Porreres Com arribar

Tria la teva zona

ANTICIPADA

info
7€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert! (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

ORQUESTRA LAUSETA...

Veure entrades

Descripció

ORQUESTRA LAUSETA ORQUESTRA LAUSETA

L'Orquestra Lauseta és un projecte musical que pretén crear un impacte cultural a la societat mallorquina, mitjançant la divulgació de música clàssica de qualitat, interpretada per músics professionals. La seva principal finalitat és fer accessible aquest estil, moltes vegades estigmatitzat cap a un públic elitista, a tots els segmets de la societat, per donar-la a conéixer i apropar-la al poble.

Aquest és el tercer i darrer concert d'un CILCE DE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICA,  és el concert "ESTIU" i serà el dissabte 8 de juny de 2019. Podrem gaudir d'una formació un tant atípica en concerts, l'octet de vents (dos oboès, dos clarinets, dues trompes i dos fagots), amb la Serenata per a vents del cèlebre austriac W.A. Mozart, entre altres.

Com arribar

Auditori Municipal de Porreres
Carrer Cerdà, 21, 07260 Porreres
Porreres, (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Auditori Municipal de Porreres

Veure més