Pere Navarro Quintet - "AJIM'18"

Esglesia del Convent Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla, entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert!. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla, entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Pere Navarro Quintet - "AJIM'18"...

Veure entrades

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.Pollença / Església del Convent

DImecres, 05 de desembrE DE 2018

A LES 20.30  


Pere navarro quintet


Pere Navarro, trompeta.

Joan Solana, piano.

Ferran Borrell, baix.

Joan Carles Marí, bateria.


(CAT.)

Pere Navarro (Eivissa, 1994), trompetista i compositor dedicat al jazz, i actualment, un dels grans talents nacionals d’aquest gènere. En les composicions del seu darrer disc enregistrat a estudi, Perenne, es materialitza el seu propi punt de vista del jazz més jove i contemporani. El seu nou àlbum és la gravació en directe “Pere Navarro Quintet Live in Madrid”.
(ESP.)

Pere Navarro (Ibiza, 1994), trompetista y compositor dedicado al jazz, y actualmente uno de los grandes talentos nacionales de este género. En las composiciones de su último disco grabado en estudio, Perenne, se materializa su propio punto de vista del jazz más joven y contemporáneo. Su nuevo álbum es la grabación en directo “Pere Navarro Quintet Live in Madrid”.

Com arribar

Esglesia del Convent
Carrer de Sant Domingo, 17-19, 07460 Pollença, Illes Balears
Pollença (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més