Senderisme familiar - Lluc, Escorca Ruta: Cases del Cosconar, nivell fàcil

Poliesportiu Sant Ferran, Com arribar

Tria la teva zona

Ruta "Cases Cosconar". Infants de 5 a 12 anys.

info
Esgotades
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

EL PREU INCLOU: Assegurança de l'activitat, servei d'autobús des del pàrquing del Poliesportiu de Sant Ferran, Palma fins al lloc de sortida de l'excursió, una bossa de paper amb un entrapà, una fruita i un dolç. Important la beguda no està inclosa, pensau a dur-ne. _________________________________________________________________________ PUNT DE TROBADA: Amb el vostre vehicle a les 9.45 h a la font de davant el monestir. Al servei d'autobús té la sortida des del pàrquing del Poliesportiu de Sant Ferran, Palma a les 8.45 h i tornada a les 17.00 h. _________________________________________________________________________ RECOMANACIONS: Aigua, roba i calçat esportiu o de muntanya, impermeable, roba d'abrigar i motxilla amb dues anses. Opcional: bastó telescòpic. _________________________________________________________________________ INFORMACIÓ: Nivell de dificultat fàcil. El monitor/a pot fer els canvis que consideri adients, per fer la ruta adequada. _________________________________________________________________________ No s'admeten devolucions.

Ruta "Cases Cosconar". Joves i adults.

info
Esgotades
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

EL PREU INCLOU: Assegurança de l'activitat, servei d'autobús des del pàrquing del Poliesportiu de Sant Ferran, Palma fins al lloc de sortida de l'excursió, una bossa de paper amb dos entrapans, una fruita i un dolç. Important la beguda no està inclosa, pensau a dur-ne. _________________________________________________________________________ PUNT DE TROBADA: Amb el vostre vehicle a les 9.45 h a la font de davant el monestir. Al servei d'autobús té la sortida des del pàrquing del Poliesportiu de Sant Ferran, Palma a les 8.45 h i tornada a les 17.00 h. _________________________________________________________________________ RECOMANACIONS: Aigua, roba i calçat esportiu o de muntanya, impermeable, roba d'abrigar i motxilla amb dues anses. Opcional: bastó telescòpic. _________________________________________________________________________ INFORMACIÓ: Nivell de dificultat fàcil. El monitor/a pot fer els canvis que consideri adients, per fer la ruta adequada. _________________________________________________________________________ No s'admeten devolucions.

Despeses de gestió

0€
0€

Senderisme familiar - Lluc, Escorca ...

Veure entrades

Descripció

Inici de la preinscripció i pagament: del 9 d'octubre de 2018 a les 20.30 h fins que s’acabin les places (places limitades).


MOLT IMPORTANT: després d’haver fet el pagament de la reserva de les plaçes és imprescindible emplenar el full de dades personals (teniu 72 hores) per poder confirmar la reserva. En cas contrari s’anul·larà!Les persones que no hagin obtingut plaça es poden apuntar sense la necessitat de fer cap pagament a la llista espera.Documents per a formalitzar la reserva:


1. - Full de dades personals. Si s’ha obtingut plaça i s’ha realitzat correctament el pagament heu d’emplenar aquest full amb totes les dades dels participants (nom,

llinatges, DNI, dades de naixement, telèfon, adreça electrònica....) AQUEST FULL ES OBLIGATORIteniu 72 hores per emplenar-ho.2.- LLISTA D'ESPERA. NOMÉS EN CAS DE NO OBTENIR PLAÇA


Preus:


Menors de 5 a 12 anys, 5,00 €, inclou bossa de paper amb un entrepà, una fruita i un dolç, no inclou aigua.

Adults i mayors de 12 anys, 7,00 €, inclou bossa de paper amb dos entrepans, una fruita i un dolç, no inclou aigua.
SENDERISME FAMILIAR

 

28 d'octubre de 2018

Sortida de Lluc, a les 10.00 h.


Ruta "Cases del Cosconar" de 3 a 4 h. Nivell de dificultat fàcil, excursió no recomanada per infants menors de 5 anys.


Punt de trobada: 

Amb el vostre vehicle a les 09.45 h. a la font de davant el monestir de Lluc,

Pel que fa al servei d'autobús la sortida des del pàrquing del Poliesportiu de Sant Ferran, Palma a les 8.45 h i tornada a les 17.00 h.


Recomanacions:


- Roba i calçat esportiu o de muntanya, impermeable i roba d’abrigar

- Aigua

- Motxilla amb dues anses

- Opcional: bastó telescòpic


Hi ha un mínim de participants per a cada ruta.

El monitor o monitora de la sortida pot fer els canvis que consideri adients, perquè totes les persones participants facin la ruta adequada al seu estat físic i preparació.  

Cada inscripció pot ser per a un màxim de cinc persones.


Com arribar

Poliesportiu Sant Ferran,
Camí Ca l'Ardiaca, 5, 07010, Islas Baleares
Palma (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Esports 85

ESPORTS85 es una empresa joven que desarrolla su trabajo en el ámbito de la gestión deportiva y del tiempo libre, ofreciendo unos servicios integrales abarcando todas las necesidades del sector y coordinando instituciones con empresas privadas. esports85-oficinas El núcleo de gestión de ESPORTS 85 está formado por un conjunto multidisciplinar de profesionales con una amplia experiencia tanto a nivel técnico como directivo. Son estos años de experiencia tanto a nivel profesional como a nivel personal los que, junto a un eficaz sistema de gestión propio, garantizan la calidad de nuestros servicios.

Veure més