STÉPHANIE CADEL ET LA CARAVANE · sons de nit'18 · Llucmajor

Claustre de Sant Bonaventura Com arribar

Tria la teva zona

anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

CAT: No s'accepten ni canvis ni devolucions, excepte en cas de cancel·lació de l'esdeveniment. Només es considera vàlida la primera còpia presentada d'aquesta entrada. Tota entrada trencada, adquirida il·lícitament o sospitosa de falsificació no serà valida. Es prohibeix filmar o gravar és espectacle. Està reservat el dret d'admissió. ESP: No se aceptan ni cambios ni devoluciones, salvo en caso de cancelación del evento. Solo se considera válida la primera copia presentada de esta entrada. Toda entrada rota, adquirida ilícitamente o sospechosa de falsificación no será valida. Se prohíbe filmar o gravar es espectáculo. Está reservado el derecho de admisión.

Despeses de gestió

0€
0€

STÉPHANIE CADEL ET LA CARAVANE · son...

Veure entrades

Descripció

STÉPHANIE CADEL ET LA CARAVANE · sons de nit'18 · Llucmajor STÉPHANIE CADEL ET LA CARAVANE · sons de nit'18 · Llucmajor

· entrada anticipada 10€ · taquilla 15€

· abonament Llucmajor per 2 concerts 10€ : · 29 juliol STÉPHANIE CADEL ET LA CARAVANE  · 24 agost STERLIN cançons de Leonard Cohen.


Stéphanie Cadel (veu, guitarra, ukelele), Mario Inclán (piano, xilòfon), Clara Camarena (clarinet), Mario Lunch (flauta travesera, saxo), Bert Vander Vennet (baix), Xevi Lluch (guitarra), Kazumi Takahashi (bateria)


Stéphanie Cadel et la Caravane ens conviden a un viatge musical on barregen swing, cançó francesa, folk, bossa nova, ska, tango, cumbia, amb cançons amanides per instruments de so dolç, com la flauta i el clarinet que interpreten en francès, espanyol i anglès. En un to sincer i natural, ofereixen un repertori que entremescla emocions i caràcter festiu. 

La iniciadora del projecte és Stéphanie Cadel, una jove cantautora francesa que després de viatjar amb la seva música per diferents països – França, Anglaterra, Colòmbia – es va assentar a València, fent-se un lloc en el panorama musical. És a València on la seva caravana multicolor va començar a rodar, albergant una tripulació que conforma una deliciosa torre de Babel que uneix a músics locals amb altres procedents de Canàries, Bèlgica, El Salvador o el Japó, confabulats per desplegar els sons que ella imagina. Formen una petita orquestra campestre en la qual rellueixen la flauta travessera, el saxofon, el violí, el piano, el xilòfon, el clarinet i la bateria entrellaçats en un viatge musical que no tem agermanar el jazz amb el swing, el folk amb el llegat de la cançó francesa. 

Sempre permeables a totes les possibles influències que es trobin en el seu camí, aquestes adquireixen un nou sentit en la lluminosa veu d’Stéphanie. Entre els múltiples referents dels quals s’alimenten podem citar noms com Henri Salvador, un dels pioners del jazz i el rock en francès, però també veus actuals com Melody Gardot o Madeleine Peyroux, figures que han fet de l’eclecticisme una religió. Després d’una bonica maqueta de 6 temes en el 2013, l’octubre del 2015 van treure el seu primer disc, amb 14 temes titulat “Chanson du Voyage”. A l’inici de l’any 2018 van realitzar Sintonies per a Radio 3 i en aquest mateix ens arriba el seu últim treball discogràfic titulat “Chansons Trouvées”. 


· El cicle de concerts: Sons de Nit: 

Un cicle de música en directe, amb caràcter itinerant, que omplirà les nits d’estiu a l’illa amb els sons més diversos, combinant la màgia de la música amb la dels espais que acullen els concerts. Interessants propostes de música en directe ressonaran entre els murs del ric patrimoni arquitectònic de l’illa. Es tracta de mantenir viu el patrimoni, conjuminant l’herència dels segles d’història d’aquests enclavaments de gran riquesa arquitectònica i cultural amb un esdeveniment musical amb la promoció dels quals es posen en valor els edificis com a espais artístics. En la nova edició, 2018, hi haurà un total de 10 cites musicals i els espais tindran un protagonisme especial.


· El espai: Claustre de Sant Bonaventura, Llucmajor: 

En 1608 els franciscans es van situar en aquest emplaçament. El recinte conventual definitiu es va construir durant el segle XVII i estava configurat per l’església, el claustre, petits edificis annexos i l’hort. Els espais interns del convent es distribuïen al voltant del claustre, la planta inferior va acabar de construir-se cap a 1670 i la superior cap a 1697. Segueix la tipologia claus- tral barroca dels franciscans, és de planta quadrada amb doble galeria superposada d’arcs de mig punt. La galeria inferior està coberta amb volta de mirall, mentre que la coberta superior és de bigues. 

El recinte conventual va estar ocupat per l’orde franciscana fins a 1836. A partir d’aquest moment i fins a 1998 va ser caserna de la Guàrdia Civil, jutjat de pau i escorxador municipal.
En 1999 es va forjar el projecte de rehabilitació i recuperació de l’edifici, declarat Bé d’Interès Cultural al 2002. Es van recuperar pintures murals en el corredor de la planta baixa, en el refetor i en l’escala, així com en el replà del pis superior. Després de les obres de restauració l’edifici va ser reinaugurat el juny de 2007. La reconversió del claustre i del recinte monumental ha donat lloc a un espai ciutadà com a centre cívic, social i cultural. 


Com arribar

Claustre de Sant Bonaventura
Carrer Fra Joan Garau, 2, 07620 Llucmajor, Illes Balears
Llucmajor, Illes Balears

Organitzat per

Fonart

Fanàtics de la música, la fotografia, l’art i la cultura en general. Actius des de 1996, organitzem concerts i festivals, muntem exposicions, editem llibres i ens emboliquem amb qualsevol projecte interessant que se’ns ocorri o que se’ns posi per davant. La nostra base principal d’acció està a l’illa de Mallorca però no creiem en fronteres, ni geogràfiques ni culturals. El nostre nombre és la suma de “fona” i “art”, “fonart” és la fona que utilitzaven com a arma els “foners”, guerrers mercenaris mallorquins de l’edat antiga. Ni més ni manco. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més