Szymon Mika - "AJIM'18"

Centre Cultural "Sa Nostra" Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.Palma 

Centre de Cultura "Sa Nostra"

DIUMENGE, 25 DE NOVEMBRE DE 2018

A LES 20.30  


SZYMON MIKA TRIO

Szymon Mika, guitarra.

Max Mucha, baix.
Ziv Ravitz, bateria.


(CAT)

Szymon Mika (Wadowice, 1991) és un dels guitarristes amb més talent en la nova escena musical polonesa, amb importants premis com l’internacional Jarek Śmietana Jazz Guitar o el Grand Prix Jazz Nad Odrą. Reconegut pel seu so i gran tècnica, grans personalitats com Peter Bernstein, Mike Stern i John Abercrombie han demostrat la seva admiració pel seu talent. Després de graduar-se en la prestigiosa Music Academy de Katowice, Szymon Mika va continuar la seva formació en el Jazz Campus de Basel i va participar en el programa Fousyear on va actuar amb músics com Avishai Cohen, Kurt Rosenwinkel, Dave Holland, Mark Turner o Joshua Redman. Com a compositor ha publicat diversos treballs discogràfics, incloent-hi dos discs amb el trio, “Unseen” i “Togetherness”.

El vibrant estil interpretatiu de Mika permet gran atenció al detall amb un estil arrelat en un context de blues, gran domini de tots els registres combinats amb destresa i un fraseig musical d’impecable so. Les seves improvisacions són meditades exploracions de les possibilitats de la guitarra, crea fluides variacions i desviaments seguint una lògica melòdica. El guitarrista utilitza la seva gran tècnica, una combinació d’estil fingerstyle i de plat-picking en una conversa musical que enganxa a l’oient.(ESP)

Szymon Mika (Wadowice, 1991) es uno de los guitarristas con más talento de la nueva escena musical polaca, con importantes premios como el International Jarek Śmietana Jazz Guitar ó el Grand Prix Jazz Nad Odrą. Reconocido por su sonido y gran técnica, grandes personalidades como Peter Bernstein, Mike Stern y John Abercrombie han demostrado su admiración por su talento.

Tras graduarse en la prestigiosa Music Academy de Katowice, Szymon Mika continuó su formación en el Jazz Campus de Basel y participó en el programa Fousyear donde actuó con músicos como Avishai Cohen, Kurt Rosenwinkel, Dave Holland, Mark Turner ó Joshua Redman. Como compositor ha publicado varios trabajos discográficos, incluyendo dos discos con el trio, “Unseen” y “Togetherness”.

El vibrante estilo interpretativo de Mika presta gran atención al detalle, con un estilo enraizado en un contexto de blues, gran dominio de todos los registros combinados con destreza y un fraseo musical de impecable sonido. Sus improvisaciones son meditadas exploraciones de las posibilidades de la guitarra, crea fluidas variaciones y desvíos siguiendo una lógica melódica. El guitarrista utiliza su gran técnica, una combinación del estilo fingerstyle y de plat-picking en una conversación musical que atrapa al oyente.

2 opinions

5.0 / 5
elisabeth riebel

Muy buena actuación Muy buen nivel de musicos Precio barato

26/11/2018 19/11/2018
Rafael y victoria

Excelente, los conciertos en Inca y la Caixa, musicos de lujo ,animamos a seguir con un festival tan maravilloso como necesario.! !!!

26/11/2018 22/11/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Centre Cultural "Sa Nostra"
Carrer de la Concepció, 12, 07012 Palma, Illes Balears
Palma (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més