Toni Vaquer Sextet - "AJIM'18"

Casa des Poble Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla, entre 60 i 15 minuts abans del inici de l'esdeveniment. Fins aviat i esperem que gaudiu del concert!. (*L’import de les entrades no podrà ser retornat.) Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla, entre 60 i 15 minutos antes del inicio del acto. Hasta pronto y esperemos que disfruten del concierto! (*El importe de las entradas no será reembolsable.)

Despeses de gestió

0€
0€

Toni Vaquer Sextet - "AJIM'18"...

Veure entrades

Descripció

Fes-te Soci/a d'Alternatilla


Donatius: Ajuda als afectats per les inundacions a Sant Llorenç des Cardassar.
Esporles / Casa del Poble 

dijous, 29 DE NOVEMBRE DE 2018

A LES 20.30  


Toni vaquer sextet

Toni Vaquer, piano.

Joan Mas, saxo alto.

Dani Pérez, saxo soprano i tenor.

David Mengual, guitarra.
Ramon Prats, bateria.


(CAT.)

Toni Vaquer (Palma, 1986) lidera aquest sextet que va sorgir com un projecte per al Festival de Jazz d’Igualada del 2015, on també es va enregistrar en directe el disc “Noninó” (Underpool Records). L’àlbum recull composicions originals de Vaquer, creades expressament per a aquesta formació de músics, amb arrels en un context avant garde, cercant noves formes d’expressió.

Vaquer, compositor, arranjador i pianista, és un dels músics més excels de la nova fornada del jazz nacional. Llicenciat en piano en el Conservatori del Liceu i màster en composició i arranjaments del Berklee College of Music de Boston. Escriu per a altres formacions com el nonet de Victor Correa; D.O. New Ensemble, la Berklee Concert Jazz Orquestra de Greg Hopkins o el grup d’Andrea Motis. Com a arranjador treballa amb la Free Spirits Big Band de David Mengual i amb la Glissando Big Band. Anteriorment a la creació del sextet, en el 2014, va formar la seva pròpia orquestra ‘The Voodoo Children Collective”.


(ESP.)

Toni Vaquer (Palma, 1986) lidera este sexteto que surgió como un proyecto para el Festival de Jazz de Igualada del 2015, donde también se grabó en directo el disco “Noninó” (Underpool Records). El álbum recoge composiciones originales de Vaquer, creadas expresamente para esta formación de músicos, con raíces en un contexto avant garde buscando nuevas formas de expresión.

Vaquer, compositor, arreglista y pianista, es uno de los músicos más excelsos de la nueva hornada del jazz nacional. Licenciado en piano en el Conservatorio del Liceo y master en composición y arreglos del Berklee College of Music de Boston. Escribe para otras formaciones como el noneto de Victor Correa; D.O. New Ensemble, la Berklee Concert Jazz Orquestra de Greg Hopkins ó el grupo de Andrea Motis. Como arreglista trabaja con la Free Spirits Big Band de David Mengual y con la Glissando Big Band. Anteriormente a la creación del sexteto, en el 2014 formó su propia orquesta ‘The Voodoo Children Collective’.

Com arribar

Casa des Poble
Lugar Casa Des Poble, 10, 07190 Esporlas, Islas Baleares
Esporles (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Alternatilla Asoc. Cultural

Alternatilla és una associació cultural sense ànim e lucre fundada en 2005 a Palma i composta per un grup obert de personatges amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques. A Alternatilla fem feina des d'un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d'interès cultural i social. Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d'expressió artística, així com per la nostra vocació d'aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions. Al llarg dels nostres dotze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l'edició de llibres. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Alternatilla es una asociación cultural sin ánimo de lucro fundada en Palma en 2005 y compuesta por un grupo abierto de inquietos personajes amantes de la música, la fotografía, la literatura, el cine, las artes plásticas y demás disciplinas artísticas. En Alternatilla trabajamos desde un ámbito puramente independiente con la finalidad de promover y ejercer de plataforma para proyectos e iniciativas de interés cultural y social. Nos caracterizamos por nuestro espíritu interdisciplinario, permeable a la diversidad de conceptos, formas y soportes de expresión artística, así como por nuestra vocación de escaparate de la cultura en sus distintas manifestaciones. A lo largo de nuestros doce años de rodaje, hemos organizado conciertos, festivales, exposiciones, actividades didácticas y colaborado en la edición de libros.

Veure més