Trevor Gordon Hall i Tanausú Luis Finger Style - Concert de guitarra acústica

Espai 36, Centre Cultural Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Concert de guitarra acústica

El divendres 18 de maig a les 20.00h es durà a terme a l'Espai 36 un concert de guitarra acústica a càrrec de

Trevor Gordon Hall 

Qualificat com un dels 30 millors guitarristes del món menors de 30 anys per la "Acoustic Guitar magazine", Trevor Gordon Hall és un instrumentista de Filadèlfia les composicions del qual varien en estil, des d'arriscats ritmes de conducció fins a suaus frases melòdiques.

Trevor es distingeix en deixar intacte l'aspecte físic de la guitarra i entrellaçar diferents textures en grans composicions íntimes i líriques.

La seva mescla de sons mai complica massa, sinó que se centra a utilitzar el màxim potencial creatiu i compositiu de l'instrument per guiar al públic a través d'una experiència d'inici de la música que no més s'escolta sinó que se sent.

Tanausú Luis Fingerstyle 

Natural de Icod de Los Vinos (Santa Cruz de Tenerife), es va inclinar per la guitarra gràcies a la tradició familiar i va prendre les seves primeres classes en el Conservatori de Santa Cruz de Tenerife.

Una vegada que va fer el salt a Salamanca per continuar els seus estudis en el Conservatori Superior, va començar a estudiar Música de cambra i Música Contemporània.

La seva trajectòria artística li ha permès formar part de diversos projectes musicals, tals com el duo Retrats i Quartet, a més de Miscel·lània Guitar Quartet.


Com arribar

Espai 36, Centre Cultural
Carrer Major 36 07530 Sant Llorenç des Cardassar
Sant Llorenç des Cardassar, (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Centre Cultural Espai 36

L'Espai 36 és un espai situat a Sant Llorenç des Cardassar, sorgit d'un procés de participació ciutadana que vol cobrir les necessitats a nivell cultural del poble per poder acollir diferents tipus d'actes. Contacte C/ Major 36, Sant Llorenç des Cardessar Tel: (+34) 971 569 003 Web: www.espai36.cat Email: info@espai36.cat

Veure més