Trio Odyssea

Fàbrica Ramis Com arribar

Esdeveniment tancat

Descripció

Trio Odyssea és una agrupació formada per Nina Heidenreich al violí, Miriam Picker-Bleuse al piano i Emmanuel Bleuse al violoncel. Tots ells músics de primera línia que unirn les seves forces sobre l’escenari de Fàbrica Ramis interpretant a Haydn, Brahms o Rachmaninoff.

Emmanuel Bleuse i Miriam Picker-Bleuse es van conèixer a Estats Units el 1999 a la Indiana University de Bloomington, on Emmanuel estudiava amb el Mestre Janos Starker i Miriam amb el professor Emile Naoumoff.

Després d'acabar els seus estudis a EEUU, es van anar a Alemanya el 2001, on Emmanuel guanya la plaça de 1r cello solista a l'Philharmonisches Staatsorchester a Halle i Miriam entra a la classe del Mestre Klaus Hellwig a Berlin.

El 2004 decideixen instalar-se a Mallorca, on Emmanuel és el Solista de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. També transmet el seu art als seus alumnes al Conservatori Superior de Palma. Té una vida musical molt intensa: els seves ultimes actuacions inclouen "Invocation for solo cello" de Holst a Santiago de Xile amb la Orchesta Simfònica de Xile (dirigida per Josep Vicens), el Do Quixotte de Strauss a Palma OSIB amb mestre Pablo Mielgo i un recital per només cello al festival Nits de la Tramuntana a Deià.

Fins a la ultima temporada Nina Heidenreich va ser violí principal de la secció de violins segons del "Orquestra Simfònica de Madrid" al Teatre Real.

Del 2008 al 2016, Nina va ser principal dels segons violins de la Filharmònica de Qatar, Doha (Qatar), una orquestra fundada i presidida per Lorin Maazel. Anteriorment Nina va ser concertino de l'Orquestra Metropolitana de Lisboa, a Portugal.

Nascuda el 1980 a Ratisbona Alemanya, va començar a estudiar a l'Acadèmia de Música de Würzburg, Alemanya, amb el Prof. Conrad von der Goltz i sent guanyadora de beca estatal de Baviera.

Entre 1994-2002 va viure a Viena, on va continuar estudiant amb Boris Kuschnir al Conservatori de Viena i més tard a la Universitat de Música i Art Dramàtic de Graz, Àustria.

Com a solista i músic de cambra ha participat en diversos festivals: Keshet Eilon (Israel), Bracciano Music Festival (Roma), Ost-West-Musikfest (Krems, Àustria), Donaufestival (Alemanya), Neuberger Kulturtage (Neuberg, Àustria) i de la música Castleton festival (2009 i 2010 amb el Mestre Maazel, Virginia).

El 2003 va estudiar amb Tibor Varga en la música i Art Dramàtic a Graz, Àustria, durant un any. També l'any 2003 va guanyar el primer premi en el Wettbewerb Fidelio. A l'octubre de 2004 Nina va passar a la Universitat de Música de Viena amb el professor Gerhard Schulz (Quartet Alban Berg) i va estudiar amb ell fins a l'any 2007.

De 2006-2007 va treballar regularment per l'orquestra simfònica de Viena.

1 opinions

4.0 / 5
Helmut

Fine musicians! Good to have an event like this in Inca. Fabrica Ramis is a super place.

24/06/2018 20/06/2018
Carregar més opinions

Com arribar

Fàbrica Ramis
Avda. Gran Via Colón 28, Inca, Mallorca
Inca, Illes Balears

Organitzat per

Fàbrica Ramis

Veure més