ÚNIC CONCERT TXARANGO A MALLORCA FESTES SANT AGUSTÍ 2018, FELANITX + ANIMAL + XANGUITO

PARC MUNICIPAL SA TORRE , FELANITX Com arribar

Tria la teva zona

ENTRADA GENERAL

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

CAT: No s'accepten ni canvis ni devolucions, excepte en cas de cancel·lació de l'esdeveniment. Només es considera vàlida la primera còpia presentada d'aquesta entrada. Tota entrada trencada, adquirida il·lícitament o sospitosa de falsificació no serà valida. Es prohibeix filmar o gravar és espectacle. Està reservat el dret d'admissió. ESP: No se aceptan ni cambios ni devoluciones, salvo en caso de cancelación del evento. Solo se considera válida la primera copia presentada de esta entrada. Toda entrada rota, adquirida ilícitamente o sospechosa de falsificación no será valida. Se prohíbe filmar o gravar es espectáculo. Está reservado el derecho de admisión.

RESIDENTS FELANITX

info
8€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

CAT: Aquesta entrada és personal i intransferible del titula, s'obligara a presentar el DNI i es comprovarà la residència. El cas d'incompliment dels requisits mencionat, l'entrada no serà valida. No s'accepten ni canvis ni devolucions, excepte en cas de cancel·lació de l'esdeveniment. Només es considera vàlida la primera còpia presentada d'aquesta entrada. Tota entrada trencada, adquirida il·lícitament o sospitosa de falsificació no serà valida. Es prohibeix filmar o gravar és espectacle. Està reservat el dret d'admissió. ESP: Esta entrada es personal e intransferible, el titular se obligara a presentar DNI y se comprobará la residencia. En el caso de incumplimento de los requisitos mencionados , la entrada no será valida. No se aceptan ni cambios ni devoluciones, salvo en caso de cancelación del evento. Solo se considera válida la primera copia presentada de esta entrada. Toda entrada rota, adquirida ilícitamente o sospechosa de falsificación no será valida. Se prohíbe filmar o gravar es espectáculo. Está reservado el derecho de admisión.

Despeses de gestió

0€
0€

ÚNIC CONCERT TXARANGO A MALLORCA FES...

Veure entrades

DescripcióFESTES SANT AGUSTÍ 2018, FELANITX
PARC MUNICIPAL SA TORRE

25 d'agost de 2018, a les 22.30 h. Apartures de porta 21.30 h.

ÚNIC CONERT DE TXARANGO A MALLORCA + ANIMAL + XANGUITO

Darrer i únic concert de Txarango a Mallorca abans de la seva aturada durant l'any 2019

AFORAMENT LIMITAT

El full del certificat per a menors es pot descarregar aquí.

Els menors de 18 anys,  han d'anar acompanyats dels pares o a través de l'autorització  amb el certificat de menors 

degudament signada per el pare / mare o tutor legal.


LES ENTRADES RESIDENTS FAN REFERÈNCIA ALS RESIDENTS DEL MUNICIPI DE FELANITX

Com arribar

PARC MUNICIPAL SA TORRE , FELANITX
Plaça Peralada, 0, 07200 Felanitx
FELANITX, Illes Balears

Organitzat per

manangelment

Gestionem tota l’activitat professional, individual i en grup. Contractació i representació events Facturació de concerts Altes i baixes de la Seguretat Social Gestió, tramitació i liquidació de les obligacions fiscals, Assessorament jurídic i fiscal.

Veure més