BOMBER(S)

BOMBER(S)

Ver entradas
BOMBER(S)

BOMBER(S)

Auditori Municipal de Porreres. Carrer Cerdà, 21, 07260 Porreres. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Bomber(s)

de Jean-Benoît Patricot

Ella es va muntar una història d'amor amb un bomber atractiu.  Ell es va divertir amb ella, fins el punt d'oferir-la als altres. És una al·lota mentalment limitada. Diuen que és una al·lota mentalment limitada.

Com es pot dir "no" si no es troben les paraules per fer-ho?

Una obra a porta tancada terrible i pertorbadora.

COMENTARI

L'Abús, el consentiment, el desig, el desdeny, l'amor... Són moltes les temàtiques que aquesta obra de Jean-Benoît Patricot explora i analitza.

D'aquestes paraules crues, d'aquesta situació sòrdida en la qual s'envileixen homes respectables, destaca el maravellós personatge de La Noia, amb una puresa i sinceritat absolutes i amb la cara lluminosa i tràgica de les grans enamorades.

El tema per si sol provoca un fort impacte en l'audiència més jove. Estem segurs que la proximitat amb l'edat dels personatges i els temes abordats són d'interès per als futurs adults. Una franja d'edat, de l'adolescència, en què es deixa enrere la infància, es comença a qüèstionar la societat on es viu i es pren consciència del problema que suposa el respecte per l'altre.

DISTRIBUCIÓ: EL SOMNI PRODUCCIONS

DIRECCIÓ JORDI VILÀ

ACTRIU - MARIANTÒNIA SALAS

ACTOR - SALVADOR MIRALLES

Premi a la millor interpretació femenina de les Illes Balears 


PATROCINA: DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I ESPORTS. Consell de Mallorca (CACIM)

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Auditori Municipal de Porreres

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información