BOMBER(S)

BOMBER(S)

Ver entradas
BOMBER(S)

BOMBER(S)

Auditori Municipal de Porreres. Carrer Cerdà, 21, 07260 Porreres. Ver mapa

2/02/2019

20:30

Compra tus entradas

GENERAL (4.88 + 0,12 de gestió).

4,88 €

Gastos de gestión

0,00 €

Total 0,00 €

Descripción

Bomber(s)

de Jean-Benoît Patricot

Ella es va muntar una història d'amor amb un bomber atractiu.  Ell es va divertir amb ella, fins el punt d'oferir-la als altres. És una al·lota mentalment limitada. Diuen que és una al·lota mentalment limitada.

Com es pot dir "no" si no es troben les paraules per fer-ho?

Una obra a porta tancada terrible i pertorbadora.

COMENTARI

L'Abús, el consentiment, el desig, el desdeny, l'amor... Són moltes les temàtiques que aquesta obra de Jean-Benoît Patricot explora i analitza.

D'aquestes paraules crues, d'aquesta situació sòrdida en la qual s'envileixen homes respectables, destaca el maravellós personatge de La Noia, amb una puresa i sinceritat absolutes i amb la cara lluminosa i tràgica de les grans enamorades.

El tema per si sol provoca un fort impacte en l'audiència més jove. Estem segurs que la proximitat amb l'edat dels personatges i els temes abordats són d'interès per als futurs adults. Una franja d'edat, de l'adolescència, en què es deixa enrere la infància, es comença a qüèstionar la societat on es viu i es pren consciència del problema que suposa el respecte per l'altre.

DISTRIBUCIÓ: EL SOMNI PRODUCCIONS

DIRECCIÓ JORDI VILÀ

ACTRIU - MARIANTÒNIA SALAS

ACTOR - SALVADOR MIRALLES

Premi a la millor interpretació femenina de les Illes Balears 


PATROCINA: DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I ESPORTS. Consell de Mallorca (CACIM)

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Auditori Municipal de Porreres

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información