La gallina turuleca

La gallina turuleca

Ver entradas
La gallina turuleca

La gallina turuleca

Teatre Principal de Santanyí. Carrer del Bisbe Verger, 38, 07650 . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Turuleca és una gallina singular. El seu peculiar aspecte deslliga les burles de la resta del galliner, fins que un dia, Isabel, una exprofessora de música, la porta a viure a la seva granja. Allà, feliç i en harmonia, la gallina descobreix el seu gran talent ocult amb l'ajuda d'Isabel: Turuleca no només pot parlar, sinó que canta com mai has sentit cantar a una gallina!

Preu: Nins i jubilats: 2 €. Adults: 3 €.

Menors 4 anys: 0 €

Per a tots els públics

Aforament limitat

Durada: 80 minuts.

Compra d'entrades: A la taquilla del teatre i www. ticketib.com

Organització: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí

Política de acceso

1r.- Tots els seients estaran enumerats. Les entrades es reservaran anticipadament a www.ticketib.com i a la taquilla del cinema. L’Ajuntament regularà l’accés i l’ordenació de seients..


2n.-Les reserves es mantendran fins a 5 minuts abans de començar la sessió, passat aquest temps es podran assignar a altres persones sense cap dret de reclamació per part de la persona que ha fet la reserva.


3r.- Tots els seients mantindran una distància de prevenció. Al mateix temps s’autoritza l’agrupament d’espectadors quan es tracti d’unitats familiars o de convivència, així com per a les persones que precisin acompanyant, i es mantendrà la deguda distància de seguretat amb la resta d’espectadors. Per tant, en el moment de realitzar la adquisició de les entrades, entenem que cada reserva son unitats de convivència o necessitat especial. Si la persona que faci la reserva vol separar persones o unitats de més gent haurà de fer reserves per separat.


4 t.- Es recomana arribar amb la suficient antelació per tal de aconseguir un acomodament ordenat i sense aglomeracions. S’ha d’utilitzar la mascareta de protecció higiènica durant la sessió de cinema i durant tot el temps de circulació entre els espais comuns i en els moments d’entrada i sortida. Es permetrà l’accés 30 minuts abans de la sessió.


5è.- La organització desinfectarà les instal•lacions abans de començar cada espectacle i posarà a l’abast dels espectadors gel hidroalcohòlic.


6è.- Pregam respecteu aquests mesures higièniques i d’organització.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Regidoria Cultura Ajuntament de Santanyí

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información