Refree presenta '"La otra mitad"

Refree presenta '"La otra mitad"

Ver entradas
Refree presenta '"La otra mitad"

Refree presenta '"La otra mitad"

Sa Congregació. Carrer Rosari, 25, 07420. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Sa Congregació. Sa Pobla

Diumenge, 20 de gener, a les 19 hores
Entrades: 12,00 € anticipada i 14,71 € a taquilla


REFREE EN CONCERT

Raül Fernàndez Refree ens presenta 'La otra mitad', disc que recull la banda sonora de la premiada pel·lícula 'Entre dos aguas' d’Isaki Lacuesta i que és també el segon volum del projecte 'Jai Alai', una col·lecció iniciada l’any passat amb una primera entrega sobre la improvisació a guitarra i que té com a únics límits autoimposats que no hi ha límits: ni d’estil, ni de duració, ni de temps de gravació.

 

Raül Refree és un dels productors de més renom del moment, entre les col·laboracions s'inclouen noms nacionals com Silvia Pérez Cruz, El Niño de Elche, Kiko Veneno, Rosalía o Josele Santiago, i internacionals com Lee Ranaldo i Cheikh Lô entre d'altres.

 

Refree és un artista inquiet que al llarg de més de 20 anys de carrera ha investigat i transitat pels més variats estils per arribar a depurar una visió de la música tan especial com única. Refree és el projecte on expressa amb absoluta llibertat totes les seves inquietuds de manera magistral.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

3 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 20/01/2019
Bona. Comunicacions en català
Ens va agradar molt. M'agradaria que aquesta empresa consideràs el fer les seves comunicacions en la nostra llengua ja que només fa feina a les IB i en ser una empresa cultural hauria de ser sensible Leer más a la defensa i promoció de la nostra llengua. Gràcies.
Vaina
21/01/2019
Quan diu les comunicacions en la nostra llengua, a què es refereix? Nosaltres el tenim en català!!! La plataforma té quatre llengües i teòricament si vosté té un ordinador i el te en català l'aplicació surt en català si no és així dalt a la dreta, pot triar angles, català, castellà i basc. Gràcies per la seva col·laboració
Alternatilla Associació Cultural
8/02/2019
Opinión verificadaAsistió el 20/01/2019
DE DEU
ACTUACIÓ EXCELENT I DIFERENT, MOLT AMENA
Margalida
21/01/2019
Gràcies
Alternatilla Associació Cultural
8/02/2019
Opinión verificadaAsistió el 20/01/2019
Excepcional
Talent, sensibilitat i simpatia. Crec que arribarà alluny!
Mar Prohens
21/01/2019
Gràcies
Alternatilla Associació Cultural
8/02/2019

¡Compartir!

Organizado por

Alternatilla Asoc. Cultural

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información