AJIM19 - AJIM19 Jazz Quartet v1

Espai 36 - Centre Cultural. Carrer Major, 36, 07530 Sant Llorenç des Cardassar, Balearic Islands - Mapa ikusi
Data desberdinak -

Zure sarrerak erosi

Online salmenta itxita.

Informazio gehiago jasotzeko ekitaldiaren antolatzailearekin harremanetan jarri.

Antolatzailearen datuak "Antolatzailea" eremuan daude.

Ekitaldiaren deskribapena

AJIM19-Alternatilla Jazz In Mallorca 2019

Espai 36-Centre cultural, Sant Llorenç des Cardassar.
30 de novembre de 2019, a les 20.30 h.
Entrada anticipada: 10,00€
Entrada a taquilla: 15,00 €.


AJIM19 JAZZ QUARTET v1

Marta Garrett, veu.
André Santos, guitarra.
Pere Bujosa, contrabaix.
Teo Salvà, bateria


CAT.

Els concerts ménage à jazz són un dels principals distintius d'Alternatilla Jazz. S'aconsegueix amb ells un dels principals objectius del festival: aprofitar l'intercanvi i la diversitat cultural que possibilita la connexió de músics de diferents cultures. D'aquesta manera, el programa cohesiona diferents maneres d'entendre el jazz alhora que prioritza la fusió cultural, el diàleg instrumental i la sorpresa de la improvisació.En aquesta ocasió, proposam una trobada entre dos músics portuguesos: La cantant Marta Garrett i al guitarrista Bruno Santos, i en contrapartida els dos mallorquins: Pere Bujosa al contrabaix i al bateria Teo Salvà. La hibridació d'estils i l'espontaneïtat s'erigeixen en protagonistes en una prometedora conversació plural que farà detonar una vegada més els límits del jazz i expandirà els dominis d'aquesta pàtria universal denominada música. Un directe únic del qual en podran gaudir en exclusiva els assistents a l'Alternatilla Jazz Festival.

Marta Garrett és cantant, compositora i professora de Jazz de Lisboa. Va estudiar música des de petita; fins al 2010 a l’escola de música clàssica de l’Institut Gregoriano de Lisboa i per començar la seva carrera de jazz a l’escola del Hot Clube de Portugal. El 2012 va iniciar el batxillerat en Jazz per l'Escola Superior de Música de Lisboa, estudiant amb Maria João i altres grans músics portuguesos durant tres anys. Després, va assumir el programa europeu de màster de jazz, que va concloure als 23 anys d’estudis i actuació a Amsterdam, Berlín, Copenhaguen, París i Trondheim.

Sempre ha estat molt activa en l’escena de Jazz de Lisboa, sent un entusiasta de les sessions de jam session i sempre emocionada per actuar i experimentar amb els seus companys. Després de la seva residència de quatre mesos a Maduro Bar al Grand Hyatt Tòquio del Japó el 2017, ha participat en diferents projectes de música jazzística, brasilera i original, com The Bop Collective, amb dos discos sortits, Just in Trio, del duo ZOE i Canções d’Illa Deserta.

André Santos és un guitarrista esquerrà portugués, nascut a l’illa de Madeira, que expressa amb entusiasme les seves experiències i visió del nostre món a través del llenguatge musical clar i directe. Encara que el jazz i la improvització són les seves principals referències, sense temor s’inspira en altres gèneres com el rock alternatiu i el folk, que explora amb un desig urgent d’innovació.

Pere Bujosa (Palma, 1992) és un contrabaxista mallorquí actualment establert entre Holanda i Espanya, que ha tocat durant els darrers anys en diversos escenaris d’Europa, a més d’haver residit i desenvolupat la seva carrera artística en païssos com Alemanya, Dinamarca i Estats Units. Després de rebre una formació clàssica, el palmesà va continuar estudiant jazz i música moderna a Barcelona. Posteriorment, es va traslladar a Holanda per acabar els seus estudis en el Conservatori d’Àmsterdam. Al cap davant de la formació Pere Bujosa Group va debutar amb Who’s Holland (2017). Ha tocat al costat de reconegudes personalitats tant nacionals com internacionals tal com Antonio Serrano (Paco de Lucía), Ben Van Gelder (Holanda), Pawel Tomaszewski (Polonia), Jasper Blom (Holanda) o Hanna Paulsberg (Noruega). Aquest 2019 va presentar, amb Xavi Torres (piano) i Joan Terol (batería) el seu segon disc que consta de noves composicions originals escrites i duu el títol de Wabi-Sabi. En aquest disc la formació explora les seves possibilitats per a reflexar les inquietuds artístiques adquirides després d’anys de concerts, gires i diferents projectes. 

Teo Salvà començà els seus estudis de jazz amb Jaume Ginard, Marcos Collado i Tomàs Merlo, així com al Miranda Jazz Combo. Després va seguir la seva formació a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, i al 2013, finalitza el Títol Superior de Música Moderna i Jazz de Bateria a l’ESEM-Taller de Músics de Barcelona, amb una menció d’honor al seu Treball Final. Ha enregistrat “Valors Humans” del saxofonista Roger Martínez i “Skalanes” amb Highlands. Actualmente és el bateria dels Jazz Fingers.


CAST.

Los conciertos ménage à jazz son uno de los principales distintivos de Alternatilla Jazz. Se consigue con ellos uno de los principales objetivos del festival: aprovechar el intercambio y la diversidad cultural que posibilita la conexión de músicos de diferentes culturas. De este modo, el programa cohesiona diferentes maneras de entender el jazz vez que prioriza la fusión cultural, el diálogo instrumental y la sorpresa de la improvisació.En esta ocasión, proponemos un encuentro entre dos músicos portugueses: La cantante Marta Garrett y al guitarrista Bruno Santos, y en contrapartida los dos mallorquines: Pere Bujosa al contrabajo y el batería Teo Salvá. La hibridación de estilos y la espontaneidad se erigen en protagonistas en una prometedora conversación plural que hará detonar una vez más los límites del jazz y expandirá los dominios de esta patria universal denominada música. Un directo único del que podrán disfrutar en exclusiva los asistentes al Alternatilla Jazz Festival.

Marta Garrett es cantante, compositora y profesora de Jazz de Lisboa. Estudió música desde pequeña; hasta el 2010 en la escuela de música clásica del Instituto Gregoriano de Lisboa y para comenzar su carrera de jazz en la escuela del Hot Clube de Portugal. En 2012 inició el bachillerato en Jazz por la Escuela Superior de Música de Lisboa, estudiando con Maria João y otros grandes músicos portugueses durante tres años. Luego, asumió el programa europeo de máster de jazz, que concluyó a los 23 años de estudios y actuación en Amsterdam, Berlín, Copenhague, París y Trondheim.

Siempre ha sido muy activa en la escena de Jazz de Lisboa, siendo un entusiasta de las sesiones de jam session y siempre emocionada por actuar y experimentar con sus compañeros. Tras su residencia de cuatro meses a Maduro Bar en el Grand Hyatt Tokio de Japón en 2017, ha participado en diferentes proyectos de música jazzística, brasileña y original, como The Bop Collective, con dos discos salidos, Just in Trio, de dúo ZOE y Canções de Isla Desierta.

André Santos es un guitarrista zurdo portugués, nacido en la isla de Madeira, que expresa con entusiasmo sus experiencias y visión de nuestro mundo a través de un lenguaje musical claro y directo. Aunque el jazz y la improvisación son sus principales referencias, sin temor se inspira en otros géneros como el rock alternativo y el folk, que explora con un deseo urgente de innovación.

Pere Bujosa (Palma, 1992) es un contrabajista mallorquín actualmente establecido entre Holanda y España, que ha tocado durante los últimos años en diversos escenarios de Europa, además de haber residido y desarrollado su carrera artística en países como Alemania, Dinamarca y los Estados Unidos. Tras recibir una formación clásica, el palmesano continuó estudiando jazz y música moderna en Barcelona. Posteriormente, se trasladó a Holanda para acabar sus estudios en el Conservatorio de Ámsterdam. Al mando de la formación Pere Bujosa Group debutó con Who’s Holland (2017). Ha tocado junto a reconocidas personalidades tanto nacionales como internacionales tal como Antonio Serrano (Paco de Lucía), Ben Van Gelder (Holanda), Pawel Tomaszewski (Polonia), Jasper Blom (Holanda) o Hanna Paulsberg (Noruega). Este 2019 presentó, junto con Xavi Torres (piano) i Joan Terol (batería) su segundo disco que consta de nuevas composiciones originales escritas y lleva el título de Wabi-Sabi. En este disco la formación explora sus posibilidades para reflejar las inquietudes artísticas adquiridas después de años de conciertos, giras y diferentes proyectos. 

Teo Salvà. Este músico mallorquín comienza sus estudios de jazz en Factoria de So con Jaume Ginard, Marcos Collado y Tomás Merlo y también dentro del «Miranda Jazz Combo» dirigido por el reconocido guitarrista mallorquín, Antoni Miranda. Sigue su formación en el Aula de Música Moderna y Jazz del Conservatorio Superior del Liceo de Barcelona, y en 2013, realiza el Título Superior de Música Moderna y Jazz de Batería en el ESEM-Taller de Músics de Barcelona, con una mención de honor a su Trabajo Final. En 2015 graba el disco «Valores Humanos» del saxofonista Roger Martínez y «SKALANES» con «Highlands», y en 2016 «La magia de en algodón» de Cecilia Giménez y «SEXTET» con «The Jazz Fingers». Con esta última formación, gana el Primer Concurso Interjazz del Conservatorio Superior de las Islas Baleares, organizado por el centro UNESCO de Mallorca.

Sarbide politika

Kasu honetan antolatzaileak ez du zehaztu adingabekoen politikarik sarreran, zalantzarik izan ezkero zuzenean antolatzailearekin harremanetan jartzea gomendatzen dizugu.

Iruzkinak

3
Les jam sessions són un producte fresc!
Molt bé els músics, el repertori i, sobretot, la cantant. Seguiu amb aquesta iniciativa d'enriquir la vida musical dels espectadors i dels propis músics!
Paula 2019/11/30 egunean joan zen
Música de qualitat a prop
La veu de la cantant ens va encantar, els músics, qualitat. Ell lloc a prop, convenient. Llàstima dels ventiladors dels focus, interferien amb el so de la música
Tres Espectadors 2019/11/30 egunean joan zen
Bé, però mancava més punch jazzístic
Bons professionals tal volta una mica encaixonats.
Josep Lluís Fuster Domenge 2019/11/30 egunean joan zen
Nosotros y nuestros socios utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de ofrecerte el servicio de manera correcta, medir las visitas que se realizan a nuestra web y, en casos concretos, mostrarte publicidad y permitirte compartir contenidos en redes sociales. Puedes obtener más información sobre las cookies, consultando nuestra Política de Cookies.