Cançons d'amor i d'enyorança

Cançons d'amor i d'enyorança

Veure entrades
Cançons d'amor i d'enyorança

Cançons d'amor i d'enyorança

Fàbrica Ramis. Gran Via Colom, Inca, España. Veure mapa


Venda online tancada.

Per a més informació pregunti a l'organitzador de l'esdeveniment.

Les dades de l'organitzador estan a l'apartat "Organitzat per".

Descripció

Lieder del Romanticisme europeu interpretats com a duets o solos per les sopranos Irina Cotseli i Aina Martínez, amb Jaume Tomàs al piano i Christian Hoel Skjønhaug al contrabaix.

El concert proposa un recorregut per diferents Lieder o cançons breus de compositors com Shumann, Brahms, Strauss, Britten, Mendelssohn i Grieg; acompanyats dels recitats poètics dels textos traduïts i adaptats al català per Aina Martínez.

Cançons que parlen de l'amor i els plaers que acompanyen el bon temps, i cóm aquests s'esvaeixen quan arriba el fred i la tardor.

______

Lieder del Romanticismo europeo interpretados como duetos o solos por las sopranos Irina Cotseli y Aina Martínez, junto con Jaume Tomás al piano y Christian Hoel Skjønhaug al contrabajo.

El concierto propone un recorrido por diferentes Lieder o canciones breves de compositores como Schumann, Brahms, Strauss, Britten, Mendelssohn y Grieg; acompañados de poemas traducidos y adaptados al catalán por Aina Martínez.

Canciones que hablan del amor y los placeres que acompañan el buen tiempo, y cómo estos se desvanecen cuando llega el frío y el otoño.


En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

2 Opinions Veure opinions

Opinió verificadaVa assistir el 15/03/2019
Enhorabona, gràcies.
Fou una vetlada magnífica, d'un repertori que no és el més conegut dins la música clàssica i que ens aporta molt. Les dues veus s'avenien moltíssim i els músics acompanyant a la perfecció. Un vertade Llegir més concert de cambra. Moltes gràcies pel regal!
Josep Lluís Pol I Llompart
17/03/2019
Opinió verificadaVa assistir el 15/03/2019
Sorpresa
Molt agradablement sorpresa per la qualitat del concert
Rosalia
16/03/2019

Compartir!

Organitzat per

Fàbrica Ramis

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació