Juanjo Albiñana

Juanjo Albiñana

Veure entrades
Juanjo Albiñana

Juanjo Albiñana

Pavelló ES PUIG. Diseminado Poligon 2, 614. Veure mapa


Venda online tancada.

Per a més informació pregunti a l'organitzador de l'esdeveniment.

Les dades de l'organitzador estan a l'apartat "Organitzat per".

Descripció

Després del seu pas per "El Club de la Comedia" Juanjo Albiñana ve per fer-te riure durant una hora i mitja amb el seu espectacle en què, a més de monòlegs, inclou música i sorpreses. No t'ho perdis!!

  • DESCOMPTE PER A SOCIS DEL 20%!!
A l'hora de la compra de la teva entrada, introdueix el codi  que hem enviat al teu correu, així gaudiràs del 20% de descompte!

Juan José Albiñana Davia, (Albacete, Espanya, 26 de juny de 1985) més conegut com Juanjo Albiñana, és un còmic, actor, monologuista de televisió conegut per el seu treball al programa "Nous Còmics" del Canal ParamountComedy.

Va començar en el món de la comèdia a l'edat de 19 anys i dos anys més tard va aparèixer en televisió per primera vegada, al maig de 2007, al programa "Nous Còmics" del Canal ParamountComedy (ara conegut com "Central de Comicos i Comedy Central ").

En aquest canal s'han emès 5 monòlegs d'una durada aproximada de 20 minuts. Va ser votat 2n Còmic de l'any 2008 a ParamountComedy. Entre altres dades destacables, ha col·laborat a "La Hora de José Mota" (TVE) i a finals de 2014 gravá 2 nous monòlegs, d'una durada de 8 minuts aproximàdament, per al canal FDF (Factoría de Ficción, TDT) i el programa "Sopa de Gansos Instant". En l'actualitat es poc comptar més de 2500 actuacions a l'escenari.


-Espectacle en Castellà.

En aquest cas el promotor no ha especificat la política d'accés a menors, si tens qualsevol dubte, t'animem et posis en contacte directament amb ell.

Vídeo

Compartir!

Organitzat per

Vitamina C

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació